14 mei 2018

Stade Reims thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Stade Reims is afgelopen week officieel gelanceerd. Dit is in samenwerking gedaan met het klassieke merk Hungaria. Stade Reims is eindelijk terug op het hoogste niveau van Frankrijk. Stade Reims is namelijk kampioen geworden in de Ligue 2 dit seizoen, Dat betekend dat ze na jaren afwezigheid terug zijn op het hoogste niveau van Frankrijk. Thuiswedstrijden speelt Stade Reims in het Stade Auguste Delaune. Dit stadion biedt plaats aan 22.000 supporters. Deze trouwe fans gaan het nieuwe thuisshirt aankomend seizoen zien in de wedstrijden in de Ligue 1, Coupe de France en Coupe de Ligue. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe shirt van Stade Reims? Check de details hieronder!

Stade Reims thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Stade Reims is Hungaria. Hungaria heeft een schitterend klassiek shirt ontworpen voor de Franse club. De basis kleur van het nieuwe thuisshirt van Stade Reims is rood. Dit terwijl de mouwen van het shirt wit zijn. Het nieuwe thuisshirt van Stade Reims is voorzien van een klassieke V-hals. Deze wordt versierd met een subtiele verwijzing naar de vlag van Frankrijk. Rond de kraag lopen namelijk een rood, wit en blauwe lijn. Dit zijn de kleuren van de vlag van Frankrijk. Dit patroon komt ook terug in de biezen van de mouwen van het shirt. Deze lijnen worden in de biezen echter onderbroken door de naam van de kledingsponsor Hungaria. Op de borst van het shirt is ook het logo van het merk, wat verantwoordelijk is voor dit gave shirt, te vinden. Onder het logo van Hungaria staat het logo van de Franse club. Eindelijk is Stade Reims weer terug op het allerhoogste niveau in Frankrijk. Tussen de jaren ’40 en de jaren ’60 was Stade Reims één van de topclubs in Frankrijk. Stade Reims is zelfs 6-voudig landskampioen. De laatste hoofdprijs van Stade Reims dateert alweer uit 1991. Toen was de club uit Reims de beste in de Coupe de la Ligue. Op het shirt is verder geen kledingsponsor te vinden. Dit zorgt voor een klassiek karakter en maakt het retro idee compleet. Het nieuwe thuistenue van Stade Reims voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en rode voetbalkousen.

Stade Reims voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Stade Reims is voor alsnog alleen te koop in de webshop van de club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van de ploegen uit de Ligue 1? Bekijk dan het overzicht van de beschikbare voetbalshirts in de onderstaande webshops. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers in de Franse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WEBSHOP