Stade De Reims uitshirts 2020-2021

Stade Reims en Umbro hebben na het nieuwe thuisshirt ook het nieuwe uitshirt officieel gelanceerd. In dit uitshirt speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de France en Europa League wedstrijden gedurende het seizoen 2020-2021. Stade Reims eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Franse competitie en speelt daardoor Europees voetbal. Umbro is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van ‘’Les Rouges et Blancs’’ en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de tenues van de club van trainer David Guion.

Stade De Reims uitshirt 2020-2021

Het Stade De Reims uitshirt 2020-2021 is een eerbetoon aan de glas-in-lood ramen van de kathedraal van Reims, de Cathédrale Notre-Dame de Reims. Het voetbalshirt is overwegend wit met aan de onderkant van de mouwen een blauwe band met daarin een print van diagonale strepen in het rood, geel en wit. Deze strepen symboliseren de ramen van de kathedraal. Deze print komt ook weer terug in een band op de schouders. Verder is het Stade Reims uittenue uitgerust met een ronde hals in het blauw en staan alle logo’s van de club ook in het blauw op het tenue. De rechterborst bevat het Umbro logo en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor HEXAOM versiert het midden van het tenue en boven het logo van de kledingsponsor prijkt het logo van subsponsor AILLOT. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Stade De Reims uitshirt 2020-2021

Stade De Reims heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit tenue is geïnspireerd door één van de eerste voetbalshirts van de club. De club die momenteel haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Auguste Delaune werd in 1911 opgericht en speelde destijds in oranje voetbalshirts. Het nieuwe derde tenue is dan ook geheel oranje en bevat een v-baan, verdeeld in zwarte blokken. Verder is de bovenkant van het tenue ook zwart en hetzelfde geldt voor de taping over de mouwen. Ook alle logo’s op het tenue zijn zwart en bevat het tenue een moderne polokraag. De onderkant van het tenue is uitgerust met de jaartallen 1931-2021. Dit is een verwijzing naar het feit dat de club 80 jaar de naam Stade De Reims heeft. Bij de oprichting in 1911 was de naam van de club namelijk Société Sportive du Parc Pommery. Het derde tenue van Stade Reims wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met oranje accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Stade Reims tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Disasi, Dia, Berisha, Sierhuis, Zeneli, Cafaro, Bilal Touré en nog meer spelers.

Ondanks dat Stade Reims al drie shirts heeft gelanceerd voor aankomend seizoen, kwam de ploeg toch in de problemen tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen AS Monaco werden alle drie(!) de shirts voor aankomend seizoen afgekeurd. Alle tenues leken teveel op het die van de tegenstander. Vandaar dat Stade Reims tegen AS Monaco in een alternatief zwart tenue speelde. Het vierde tenue is zwart vanl kleur met een abstracte all-over print. De club en sponsoruitingen zijn wit van kleur.

Stade Reims voetbalshirt bestellen

De nieuwe Stade de Reims tenues zijn vooralsnog alleen te koop in de webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van de ploegen uit de Ligue 1? Check dan de onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ligue 1 voetbalshirts in DEZE WEBSHOP

Stade Reims uitshirt 2020-2021

Stade Reims 3e shirt 2020-2021