1 augustus 2018

Sporting Gijon voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Sporting Gijon zijn afgelopen week officieel gelanceerd. In deze shirts is de Spaanse club te bewonderen tijdens het seizoen 2018-2019. Helaas is het Sporting Gijon niet weten te lukken om promotie af te dwingen naar de Spaanse hoogste competitie. In de Play offs voor promotie was Real Valladolid over twee wedstrijden te sterk. Daarom gaan we de nieuwe voetbalshirts van Sporting Gijon zien tijdens de La Liga 2 wedstrijden en in de Copa Del Rey, het Spaanse bekertoernooi. Thuiswedstrijden in deze competities worden gespeeld in het El Molinón Enrique Castro stadion. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 29.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Sporting Gijon? Check de details hieronder!

Sporting Gijon thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Sporting Gijon wordt net als ieder jaar gekenmerkt door verticale banen in de kleuren rood en wit. Dit zijn de clubkleuren van de Spaanse voetbalclub. De overgang van de banen wordt versierd met een subtiel patroon. Verder zie je vele blauwe details op het thuisshirt van Sporting Gijon. Deze details komen terug in de zijkanten van het shirt en rond de kraag. Het shirt van Sporting Gijon is uitgerust met een moderne kraag. Deze heeft een erg brede blauwe omlijning. De blauwe kleur komt ook terug in het swoosh teken van Nike op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van Sporting Gijon te zien. De mouwen van het nieuwe thuisshirt van Sporting zijn rood. Op de rechtermouw prijkt de badge van de Spaanse tweede competitie. Het nieuwe thuistenue van Sporting Gijon wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Beide hebben uitingen van Nike en de club.

Sporting Gijon uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Sporting Gijon is erg stijlvol. Nike heeft ervoor gekozen om de kleur van het nieuwe uitshirt donkergroen te maken met witte details. Het nieuwe shirt heeft een klassieke polo kraag. Deze is zelfs uitgerust met knopen. Aan beide zijkanten van de kraag zie je op de schouders een witte rand. Deze witte kleur komt ook terug in het logo van Nike. Sinds het seizoen 2016-2017 is het Amerikaanse sportmerk de trotste kledingsponsor van de Spaanse club. De swoosh staat op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Sporting Gijon. Dit logo is echter aangepast aan de kleuren van het nieuwe uitshirt. Het mooie van de shirts van Sporting Gijon is dat er geen kledingsponsor op te zien is. Dit geeft een extra retro en stijlvol aspect aan het shirt. Het nieuwe uittenue van Sporting Gijon is volledig groen. Ook de broek en de kousen zijn groen van kleur. Hierop staat wel het logo van Nike en van de Spaanse club.

Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij de nieuwe tenues voor Sporting Gijon gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog een foto van de nieuwe tenues.

Sporting Gijon voetbalshirt bestellen

Op dit moment zijn de nieuwe voetbalshirts van Sporting Gijon alleen te koop in de fanshop van de Spaanse voetbalclub, maar vanaf medio september 2018 zijn de shirts ook te bestellen in de onderstaande webshop. Het is ook mogelijk om het shirt in deze webshop te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Sporting Gijon. Ben je opzoek naar andere producten van de Spaanse club? Check het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Sporting Gijon voetbalshirts in DEZE SHOP