21 augustus 2016

Sporting Gijon voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Sporting Gijon voor 2016-2017 zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door Nike en de club. In deze voetbalshirts speelt de club de wedstrijden in de Spaanse La Liga en de Copa del Rey gedurende 2016-2017. Nike is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het El Molinon. Hiermee heeft het Amerikaanse sportmerk het Italiaanse merk Kappa vervangen. De club lanceerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. We bespreken ze allebei hieronder.

Sporting Gijon thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Sporting Gijon voor 2016-2017 heeft het iconische design. Het shirt bevat verticale rode en witte strepen, welke doorlopen tot de crew neck. Ook de mouwen bevatten dit design. De rechter borst is uitgerust met het logo van Nike in het blauw, terwijl de andere borst is uitgerust met het logo van de in 1905 opgerichte club. Op het midden van het nieuwe shirt prijkt de naam van de stad, terwijl de rechter mouw is uitgerust met de La Liga badge. Op de achterkant van het nieuwe thuisshirt is nog een speciaal detail te vinden. Hier bevinden zich namelijk de vlag van de stad Gijon en de provincie Asturië. Gijon is in deze provincie gelegen. Het nieuwe Sporting Gijon thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen, waarop ook uitingen van Nike en de club staan.

Sporting Gijon uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Sporting Gijon heeft een opvallend design. Dit shirt is zwart met een klassieke polo kraag en is uitgerust met fel gele accenten. Deze fel gele accenten komen terug in de logo's van Nike, de club en de hoofdsponsor. Bovendien is de strip over mouwen fel geel. Dit geldt ook voor de strip aan de zijkanten van het shirt. Ook dit voetbalshirt bevat aan de achterkant de vlaggen van de stad en Asturië. Het nieuwe uittenue van Gijon wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met fel gele details.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Sporting Gijon voetbalshirts voor 2016-2017. Zoals alle tenues van Nike zijn deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues spelen sterren als Amorebieta, Alvarez Diaz en Cop.

Sporting Gijon voetbalshirt kopen

De nieuwe Sporting Gijon voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Spaanse club. Vanaf september/oktober 2016 kan je deze shirts ook kopen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95. In deze online winkel heb je bovendien de mogelijkheid je voetbalshirt te laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Sporting Gijon shirt in deze online SHOP! 

Sporting -gijon -voetbalshirts -2016-2017