17 augustus 2015

Sporting Gijon voetbalshirts 2015-2016

Met de voetbalshirts van Sporting Gijon hebben we over alle voetbalshirts voor de Primera Division voor 2015-2016 een blog geschreven. De Sporting Gijon voetbalshirts zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de Spaanse club en kledingsponsor Kappa. In deze voetbalshirts speelt Sporting Gijon de Primera Division en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Sporting Gijon werd afgelopen seizoen tweede in de Seguna Division en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau van Spanje. Het Italiaanse merk Kappa is kledingsponsor van de Spaanse club en de stad Gijon staat als shirtsponsor op het midden van de voetbalshirts. Zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het El Molinon stadion zijn bekend gemaakt.

Sporting Gijon thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Sporting Gijon thuisshirt voor 2015-2016 wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het shirt. Bovendien bevat het shirt blauwe accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen is blauw/wit, evenals de y-vormige hals. De band aan de onderkant van het shirt is blauw en ook de achterkant van het voetbalshirt bevat een verticale blauwe baan. Het logo en de trademark tekens van Kappa staan op de schouders en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. De stad Gijon staat als shirtsponsor op het thuisshirt van de Spaanse club. De rechter mouw bevat de LFP badge. Onder de supporters is er inmiddels al onenigheid ontstaan over het nieuwe shirt, omdat het blauwe accenten bevat. Blauw is namelijk de kleur van één van de grootste rivalen van de club: Real Oviedo.

Sporting Gijon uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Sporting Gyon uitshirt 2015-2016 is geheel rood en heeft een vrij simpel design. Het shirt bevat een ronde hals met een gevouwen kraag. Het logo van Kappa staat op de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de mouwen. De linker borst bevat het embleem van Sporting Gijon en op het midden van het shirt staat de naam van de stad. Check hieronder de foto's van de Sporting Gijon voetbalshirts voor 2015-2016.

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Sporting Gijon kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking

Sporting Gijon Thuisshirt 2015-2016
Sporting -gijon -uitshirt -2015-2016 (3)