Spezia Calcio voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse voetbalclub Spezia FC en kledingsponsor Acerbis hebben dit weekend de nieuwe Spezia Calcio voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Spezia eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Italiaanse competitie en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Italië. Acerbis is sinds de zomer van 2015 de producent van de Spezia voetbalshirts en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2023.

Spezia Calcio thuisshirt 2021-2022

Het Spezia Calcio thuisshirt 2021-2022 is wit en wordt gekenmerkt door de twee zwarte verticale lijnen aan de linkerkant van het tenue. Deze banen worden onderbroken door een retro logo van de club. Dit logo wordt gekenmerkt door de initialen van de club (ASC), welke in elkaar verstrengeld zijn. Op het midden van de borst prijkt het logo van ACERBIS en de rechterborst bevat een badge ter ere van het kampioenschap in 1944. Het tenue bevat een zwarte ronde hals met gevouwen kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het voetbalshirt zijn zwart. In de nek op de achterzijde van het tenue is het oprichtingsjaar van de club geborduurd: 1906.  De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de naam van de club en de leus van de club: ANDEMO. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen.

Spezia Calcio uitshirts 2021-2022

Het Spezia Calcio uitshirt 2021-2022 is dit jaar zwart en wordt gekenmerkt door de verticale banen. Verder heeft het tenue hetzelfde template als het thuistenue. De banen aan de linker zijkant zijn wit en de band aan de onderkant van de mouwen en het voetbalshirt zijn grijs. De kraag is ook hetzelfde als die van het thuistenue en alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn wit met zwarte details. Spezia Calcio draagt dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Dit tenue is oranje met ene design van verticale banen. De banen aan de linker zijkant zijn zwart en hetzelfde geldt voor de kraag, de band aan de onderkant van de mouwen en die aan de onderkant van het voetbalshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Spezia Calcio voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nzola, Maggiore, Bastoni, Verde, Adou, Ismajili, Erlic, Leonardo en nog meer spelers.De nieuwe Spezia voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een andere tenue van een Italiaanse club? Check het dan in deze Serie A fanshop! 

Spezia thuisshirt 2021-2022

Spezia uitshirt 2021-2022

Spezia 3e shirt 2021-2022