11 september 2020

Spezia Calcio voetbalshirts 2020-2021

AC Spezia en kledingsponsor Acerbis hebben afgelopen week de nieuwe Spezia Calcio 1906 voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2020-2021. Spezia eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Serie B en won in de play-offs van Frosinone, waardoor het voor het eerst in de geschiedenis op het hoogste niveau van Italië acteert. Recentelijk transfereerde Jeroen Zoet naar de Italiaanse club.

Spezia thuisshirt 2020-2021

De Spezia voetbalshirts hebben dit seizoen hetzelfde template. Het thuisshirt is dit jaar weer overwegend wit, met uitzondering van de bovenkant van het tenue en de ronde hals. Deze zijn zwart. Het logo van Acerbis staat zowel op het midden van de borst als op de mouwen. Het Italiaanse sportmerk is in de Eredivisie kledingsponsor van Heracles Almelo. Het merk is sinds 2015 de kledingsponsor van de Serie A debutant. De linkerborst bevat de clubbadge van de Italianen en de andere borst bevat een speciale badge ter ere van het kampioenschap in 1944. Verder bevat het tenue aan de onderkant van de mouwen een zwarte band en staat sponsor TEN Food & Beverage op het midden van alle tenues dit seizoen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met zwarte details.

Spezia uitshirt 2020-2021

Spezia Calcio heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het reguliere uitshirt is zwart met een toelopende V-hals in het geel. Deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder staan de logo's van de club en de sponsoren op dezelfde plek als op het thuistenue. De broekjes en kousen van dit uittenue zijn ook zwart met fel gele details. Het derde voetbalshirt van Spezia is lichtblauw met een zwarte ronde hals en een zwarte bovenkant. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje en lichtblauwe kousen. De keepers van Spezia (waaronder Jeroen Zoet) dragen een oranje/zwart keeperstenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Spezia Calcio voetbalshirts van Acerbis, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ricci, Galabinov, Maggiore, Bartomolei, Gyasi en nog meer spelers. De nieuwe Spezia voetbalshirts kun je momenteel alleen bestellen in de officiële clubshop van de Italiaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar een andere tenue van een Italiaanse club? Check het dan in deze Serie A fanshop! 

Spezia thuisshirt 2020-2021

Spezia uitshirt 2020-2021

Spezia 3e shirt 2020-2021

Spezia keepersshirt 2020-2021

 

 

Gerelateerd nieuws