28 september 2017

De unieke Manchester City, Juventus en Paris Saint-Germain mode voetbalshirts

De unieke Manchester City, Juventus en Paris Saint-Germain mode shirts De lancering van alle 3e shirts van profclubs zit er alweer bijna op. Maar dat weerhoud de grootmachten uit Europa er niet van om door te ontwerpen en produceren. Zo hebben Manchester City, Juventus en Paris Saint-Germain onlangs weer een nieuw shirt uitgebracht. Maar dit keer is het shirt gemaakt door een mode ontwerper uit Spanje…. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze shirts.

Design Fashion Week voetbalshirts

Waar Paris Saint-Germain onlangs al een bizarre kledinglijn heeft gelanceerd met een mode merk uit Parijs hebben ze in Spanje ook niet Stil gestaan. Het jaarlijkse, Spaanse, grote event: de fashion week heeft weer plaats gevonden en is dit jaar bijzonderder dan anders.

Dit komt doordat ontwerper Roberto C Miguel de touwtjes in handen heeft gehad.

Robert C Miguel heeft een reputatie als groot ontwerper en heeft dit jaar een apart thema gehanteerd. Al zijn ontworpen shirts zijn namelijk wit.

Het Manchester City, wat in samenwerking met mede ontwerper Ricardo Tisci is gemaakt is volledig wit. Maar door het zwartmaken van de sponsor die groot in het midden van het shirt staat en het Nike logo op de rechter borst springt deze kleur er nog meer uit.

Bijzonder aan het Nike logo is dat deze veel groter is gemaakt dan normaal en ook heeft het een aparte aanpassing gekregen. Zo staan ook de letter R, T onder het logo wat typerend is voor Ricardo Tisci. Op de linkerborst staat het logo van de club zoals gewoonlijk.

Het unieke Juventus shirt wat in samenwerking met Alexander Wang is gemaakt heeft net als het Manchester City shirt wat opvallende aanpassingen. Als eerste is het shirt volledig wit met 3 dunne zwarte horizontale strepen door het midden van het shirt. Als tweede staat het adidas logo wat op de rechterborst gegrafeerd is op zijn kop, wat het shirt wel een rare wending geeft. Het derde typerende kenmerk zijn de witte adidas strepen aan de zijkant van het shirt en de zwarte aan de onderkant van de mouwen.

Als laatste heeft het shirt een kraag gekregen en knopen wat het Juventus shirt een oude uitstraling geeft.

 

Het Paris Saint-Germain shirt wat net als de andere 2 shirts wit van kleur is en een zwarte bedrukking heeft is in samenwerking met fashion specialist Virgil ontworpen. Opvallend is dat deze ontwerper als enige van de 3 iets aan het logo heeft veranderd. Zo heeft Virgil namelijk een oranje label toegevoegd aan de rechterkant van het logo. Dit oranje label is ook onderaan het shirt te vinden en typeert het ‘’Off White’’ thema van de ontwerper. Net als bij het Manchester City shirt is de Swoosh van Nike extra groot gemaakt en heeft deze strepen erdoor heen gekregen waardoor deze een apart karakter krijgt. Het laatste opvallende punt aan dit shirt is dat er op de rechtermouw een lichte bedrukking staat van een aanvoerdersband met het woord ‘’Captain’’ erin.

 

Fashion week voetbalshirts kopen

Deze uniek gemaakte shirts door de Spaanse ontwerpers worden in een klein aantal gemaakt en zullen naar alle waarschijnlijkheid in Spanje worden verkocht. Dus wees er snel bij als jij een van de speciale shirts wilt hebben.

Andere shirts van Manchester City, Juventus of Paris Saint-Germain kopen klik dan op de link van jouw club.