Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2024

De Japanse voetbalclub Shimizu S-Pulse en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de J2-League wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de vierde plek op het tweede niveau in Japan. Ook dit jaar is Puma de producent van de Shimizu S-Pulse voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 1997.

Shimizu S-Pulse thuisshirt 2023-2024

Het Shimizu S-Pulse thuisshirt 2024 is weer overwegend oranje en bevat een patroon van chevrons in een andere tint oranje. In deze v-banen is ook een fading effect verwerkt. Het thuisshirt is bovendien uitgerust met een v-hals. De binnenkant van de hals bevat een donkerblauw vlak en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen en het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen. De blauwe tint is geïnspireerd door de kleur van de zee.  De linkerborst is uitgerust met het clublogo en op het midden van het tenue staat sponsor SUZUYO. Op de Shimizu S-Pulse voetbalshirts staan ook de logo’s van ITEC en TAICA op de voorkant en IAI en S-TRUST op de achterzijde. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje sokken. Het tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje sokken met donkerblauwe details.

Shimizu S-Pulse uitshirt 2023-2024

Het Shimizu S-Pulse uitshirt 2024 is wit en heeft hetzelfde patroon als het thuisshirt. Dit voetbalshirt bevat ook donkerblauwe accenten. Deze zijn hetzelfde als op het thuisshirt. Bovendien zijn alle logo’s op het tenue donkerblauw. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met donkerblauwe accenten. Het keepersshirt is zwart en heeft ook hetzelfde patroon als het thuisshirt en uitshirt.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De nieuwe Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande winkels!

Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2024
Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2024