12 januari 2017

Shimizu S-Pulse voetbalshirt 2017-2018

De Japanse club Shimizu S-Pulse en Puma hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Shimizu S-Pulse de Japanse J-League wedstrijden in het IAI Stadium Nihondaira of Shizuokastadion gedurende 2017. Het nieuwe shirt van Shimizu S-Pulse heeft een speciaal design met all-over print. Bovendien betreft het een voetbalshirt ter ere van het 25 jarig bestaan van de club. We bespreken het design hieronder.

Het nieuwe Shimizu S-Pulse thuisshirt van 2017-2018 is een combinatie van oranje en geel en bevat een camouflage-achtige all-over print van de gehele wereld. Hier staan alle werelddelen op aangegeven en bovendien staat de Shimizu aangegeven. Vorig seizoen had het thuisshirt van de Japanners eenzelfde soort print. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en zijn de mouwen ook overwegend oranje met een geel vervagend effect. De linker borst bevat het logo van de club en de rechter borst is uitgerust met het logo van PUMA. Hoofdsponsor Suzuyo versiert het midden van het shirt, terwijl subsponsor IAI op de achterkant van het shirt staat. De achterkant van het shirt bevat ook nog een verwijzing naar het 25 jarig bestaan van de club: ''25the anniverary.'' De club werd namelijk in 1991 opgericht en bestond/bestaat in 2016 25 jaar. Het nieuwe Shimizu S-Pulse tenue wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje en overwegend oranje kousen. De sokken bevatten aan de bovenkant een geel vlak. Check hieronder de foto's van het nieuwste Shimizu S-Pulse voetbalshirt voor 2017.

Zoals alle Puma tenues zijn deze tenues ook uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Helaas zijn de shirts van Shimizu S-Pulse vooralsnog nergens te koop. Wil je de shirts van het nationale elftal van Japan scoren, check dan deze shop. Inclusief andere PUMA voetbalshirts en shirts voor 2017-2018!

Shimizu -s -pulse -shirt -2017