Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Shimizu S-Pulse en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de Japanse voetbalclub de J-League 2 en bekerwedstrijden gedurende dit jaar. Shimizu S-Pulse eindigde vorig seizoen op de zeventiende plek in de J-League en degradeerde daardoor naar het tweede niveau. Puma is sinds 1997 de kledingsponsor van de Japanse voetbalclub en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Shimizu S-Pulse voetbalshirts.

Shimizu S-Pulse thuisshirt 2023

Sinds de oprichting van de club in 1991 speelt Shimizu S-Pulse in oranje voetbalshirts. Vrijwel ieder seizoen bevat het tenue een andere print en ook dit jaar bevat het tenue een all-over print. De linkerkant bevat een design van verticale ruiten en de linkerkant bevat vooral een design van kleine verticale blokken. De geometrische vormen symboliseren samen een wereldblok op een moderne, digitale en modieuze manier. De V-hals en de kraag zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Puma staat op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Suzuyo staat op het midden van het tenue en ook de logo's van andere sponsors (onder andere van Taica, ITCC, JAL, S-Trust en IAI) staan op het tenue. De rechtermouw is uitgerust met de officiële J-League badge. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen.

Shimizu S-Pulse uitshirt 2023

Shimizu S-Pulse heeft twee verschillende uitshirts. Het reguliere uitshirt is donkerblauw met een oranje kraag. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook dit tenue bevat dezelfde all-over print als het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Het Shimizu S-Pulse 3e voetbalshirt 2023 heeft ook hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts, maar is wit met een donkerblauwe kraag. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Zoals alle Puma tenues zijn de Shimizu S-Pulse uitgerust met de Puma Dry-Cell technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Shimizu S-Pulse voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gonda, Inui, Suzuki, Matsuoka, Takahashi en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs bestel je in deze fanshop!