5 januari 2017

Santos Laguna 3e voetbalshirt 2017-2018

Vandaag heeft PUMA een aantal flitsende voetbalshirts gelanceerd van clubs uit Midden Amerika. Het Duitse sportmerk heeft onder andere het nieuwe shirt van de Mexicaanse club Santos Laguna bekend gemaakt. In dit nieuwe 3e shirt speelt de club de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende 2017. Check hieronder alle informatie over het flitsende en traditionele shirt van de club uit Torreon, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Corona. In dit shirt debuteert de club aanstaande zaterdag in het duel tegen Tigres.

Het nieuwe voetbalshirt van Santos Laguna haalt haar inspiratie uit het kampioensshirt van 2015. Het shirt wordt gekenmerkt door de witte en beige, horizontale banen over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met groene accenten, welke terug komen in de v-hals en de gevouwen kraag. Ook de PUMA T7 strip over de schouders en mouwen is groen. Verder is het shirt uitgerust met gouden accenten, welke terug komen in de bies aan de onderkant van de mouwen. Zoals we van clubs uit Midden Amerika gewend zijn, staan er tal van sponsoren op het shirt zoals Penoles, Coca Cola, Lala, Corona en Soriana. Het Puma logo staat op de rechter borst en de mouwen en het logo van Santos Laguna versiert het midden van de borst. Dit logo is uitgerust met vijf sterren. De vijf sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Het nieuwe tenue van Santos Laguna wordt gecompleteerd door een overwegend groen voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de tenues van Santos Laguna uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het shirt van Santos Laguna kan vooralsnog nergens gekocht worden. Check andere shirts van clubs uit Midden- en Zuid Amerika in deze SHOP!

Santos -laguna -3e -shirt -2017-2018

Santos -laguna -detail -3e -shirt -2017-2018