7 januari 2016

Santos Laguna 3e voetbalshirt 2016

Het nieuwe 3e shirt van Santos Laguna is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de Mexicaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Santos Laguna de uitwedstrijden in de Mexicaanse competitie Liga MX gedurende het seizoen 2016.

Het nieuwe voetbalshirt van Santos Laguna is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de mint groene accenten over het gehele shirt. Deze mint groene accenten komen terug in de rechte hals, de strip over de mouwen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De onderkant van het shirt bevat ook een subtiele horizontale lijn. Uiteraard staat het shirt van Santos Laguna vol met sponsoren. Op het midden van het shirt staat Soriana als hoofdsponsor en verder zien we de logo's van Coca Cola, Banamex, Corona en Lala terug op het voetbalshirt. Het logo van kledingsponsor Puma staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. Verder bevat het shirt van de Mexicaanse club een speciaal detail aan de binnenkant van de kraag. Hierin staat de tekst: ''Somos de la comarca lagunera orgullosos, defendemos nuestra tierra (Wij komen uit Laguna en zijn trots om ons land te vertegenwoordigen.). Op het midden van de borst staat het logo van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Estadio Corona in Torreon. Onder het logo van de club staan vijf gouden sterren. Deze vijf sterren verwijzen naar de vijf behaalde landskampioenschappen in Mexico. De laatste dateert van afgelopen seizoen. Het nieuwe Santos Laguna thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met mint groene details. Ook de kousen van het nieuwe Santos Laguna tenue hebben deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts van de club uit Torreon.

Het nieuwe Santos Laguna voetbalshirt is vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts van clubs uit Mexico of Zuid Amerika kopen? Check deze dan hier!

Santos -laguna -3e -shirt -2016

Santos -Laguna -badge -op -voetbalshirt