8 januari 2016

Independiente Santa Fé voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van de Colombiaanse club Independiente Santa Fé zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Umbro en de club. In deze voetbalshirts speelt Santa Fé de wedstrijden in de Colombiaanse competie gedurende 2016. Thuishaven van de club is het Estadio Nemesio Camacho in Bogota. Independiente Santa Fé en Umbro lanceerden vandaag tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Beide shirts zijn rood wit en bevatten gouden accenten. We bespreken beide designs.

Santa Fé thuisshirt 2016

Het nieuwe Independiente Santa Fe thuisshirt 2016 is overwegend rood met een ronde rode hals met daaronder een witte band. Ook de mouwen van het shirt zijn wit. Verder bevat het shirt gouden accenten ter ere van het 75 jarig bestaan van de club dit jaar. Zo is het logo van Umbro op de rechter borst goud, evenals de sterren boven het logo van de club. Boven het logo van Independiente Santa Fe staan acht sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Op het midden van het shirt staat het logo van shirtsponsor Huawei. De achterkant van het voetbalshirt bevat nog een detail. Hier staat namelijk een gele en rode horizontale baan met daarin de tekst: ''Somos Santa Fe Bogota''. Het nieuwe Santa Fe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode details.

Santa Fé uitshirt 2016

Het nieuwe Sante Fe uitshirt 2016 is een combinatie van rood en wit. De bovenkant van het shirt is wit en loopt vanaf de borst over in het wit. Dit effect wordt bewerkstelligd door dunne puntjes, waardoor het shirt onder de borst helemaal wit is. De mouwen van het shirt zijn geheel rood en verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals. De logo's van Umbro, Huawei en Santa Fe staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt bevat op de achterkant hetzelfde detail als op het thuisshirt staat. Check hieronder de foto's van de voetbalshirts van de Colombiaanse club.

De nieuwe Santa Fe voetbalshirt 2016 kan je vanaf medio maart/april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs!

Santa -Fe -thuisshirt -2016

Santa -fe -uitshirt -2016