Independiente Santa Fe voetbalshirts 2024

De Colombiaanse voetbalclub Club Independiente Santa Fe en kledingsponsor Fila hebben deze week de nieuwe CA Santa Fe voetbalshirts gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub de Colombiaanse Categoría Primera A en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Santa Fe op de tiende plek in de nationale competitie. Vanaf dit jaar is FILA de producent van de voetbalshirts van de club uit Bogota. Het sportmerk vervangt Kappa, dat sinds 2021 de tenues en trainingskleding verzorgde.

Santa Fe thuisshirt 2024

Het Santa Fe thuisshirt 2024 is rood met witte mouwen. De panels op de schouders zijn ook rood en bevatten een golvend effect. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is rood. Op de body van het voetbalshirt bevindt zich een all-over print van leeuwenkoppen en op de schouders een patroon van tanden. Dit verwijst naar de bijnaam van de club:  Los Leones. De v-hals is ook in stijl van de clubkleuren van Santa Fe: rood/wit. Het logo van FILA staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het clublogo. Op het midden van het tenue staan de logo’s van Colanta en Betplay. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/witte sokken.

Santa Fe uitshirt 2024

Het Santa Fe uitshirt 2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan zijn de kleuren omgekeerd. De body van het uitshirt is wit en de mouwen zijn rood met aan de onderkant een witte band. De v-hals van het uitshirt is ook rood/wit. Ook dit voetbalshirt bevat het repeterende patroon van een leeuwenkop. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en wit/rode sokken.

De FILA Santa Fe voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Colombiaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts van Colombiaanse voetbalclubs? Check het dan in de onderstaande fanshop.

Independiente Santa Fe voetbalshirts 2024
Independiente Santa Fe voetbalshirts 2024
Independiente Santa Fe voetbalshirts 2024
Independiente Santa Fe voetbalshirts 2024
Independiente Santa Fe voetbalshirts 2024