Santa Fe lanceert opvallend 3e voetbalshirt voor 2020

De Colombiaanse voetbalclub Santa Fe heeft in samenwerking met Umbro een opvallend, nieuw 3e voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. Omdat het een opvallend tenue betreft, mogen wij dit tenue niet onbesproken laten. Dit tenue wordt door de Colombianen gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Colombiaanse Categoria A dit jaar.

Het Independiente Santa Fe 3e voetbalshirt 2020 is een combinatie van roze en marine blauw & wordt gekenmerkt door het design van blokken. Deze blokken zijn verwerkt in diagonale banen. Dit design is geïnspireerd door één van de liederen van de supporters van de club, de ‘’Santa Fe hinchas.’’ Het tenue van Santa Fe bevat verder een v-hals in het roze en donkerblauw & de mouwen zijn ook donkerblauw. Op de rechterborst van het Santa Fe tenue prijkt het Umbro logo en de linkerborst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio El Campin Bogotá. De achterkant van het tenue is ook donkerblauw en bevat aan de bovenkant de tekst: ‘’Te Amo Leon.’’ Dit verwijst naar de bijnaam van Independiente Santa Fe: Los Leonos (de leeuwen). Het tenue wordt compleet gemaakt door een marine blauw voetbalbroekje en kousen met roze details.

Helaas kun je dit tenue alleen bestellen in de officiële clubshop van de Colombiaanse club. Ben je fan van de club en op zoek naar een t-shirt of hoodie van Santa Fe? Deze bestel je exclusief in deze winkel!