Saint Mirren voetbalshirts 2020-2021

Saint Mirren en JOMA hebben de nieuwe Saint Mirren voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd vandaag. In deze tenues speelt Saint Mirren de Schotse Premiership en bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. De club van manager Jim Goodwin eindigde vorig jaar op een negende plaats en is daardoor ook komend seizoen weer van de partij op het hoogste niveau. Joma is sinds 2017 de kledingsponsor van Saint Mirren en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de aankleding van ''The Saints.''

Saint Mirren thuisshirt 2020-2021

Het Saint Mirren thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen weer het klassieke design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de dunne zwarte en witte banen, welke dit seizoen weer door lopen over de mouwen van het tenue. De mouwen worden afgesloten door een witte band met een subtiele, zwarte lijn. Het klassieke design van het voetbalshirt van de in 1877 opgerichte club komt ook tot uiting in de y-hals van het tenue. De hals is overwegend wit met een zwarte lijn. Het logo van JOMA staat in het goud op de linkerborst en het logo van sponsor Sky View Capital op het midden van het voetbalshirt. Skyview is sinds 2017 sponsor van de club en het contract met de hoofdsponsor duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2021. Op de linkerborst prijkt het logo van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden lijn en aan de onderkant een witte band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een witte band.

Saint Mirren uitshirt 2020-2021

Het Saint Mirren uitshirt 2020-2021 heeft juist een wat moderner design. Dit tenue wordt gekenmerkt door de brede rode en zwarte banen. Ter hoogte van het sponsorlogo van SkyView bevindt zich een zwart vlak, waarin een vervagend effect is verwerkt. Het uittenue bevat een ronde hals en alle logo's van de sponsoren en club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Saint Mirren uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een rode lijn aan de zij- en onderkant. De kousen bevatten rode en zwarte ''hoops.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Saint Mirren tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Foley, Obika, Wallace, McGinn en andere spelers.

Saint Mirren voetbalshirt kopen

De nieuwe Saint Mirren voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Schotse club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van de Schotse club? Check het dan in deze winkel of bestel je Saint Mirren jack in deze SHOP! 

Saint Mirren voetbalshirts 2020-2021