Saint Mirren voetbalshirts 2019-2020

De Schotse club Saint Mirren en kledingsponsor JOMA hebben de nieuwe tenues voor 2019-2020 gelanceerd. Saint Mirren wist zich maar net te handhaven op het hoogste niveau van Schotland. In de finale van de play-offs rekende Saint Mirren af met Dundee United, waardoor het opnieuw in de Premiership speelt. Het Spaanse sportmerk JOMA is sinds 2017 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het St. Mirren Park in Paisley. Check de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Saint Mirren thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Saint Mirren thuisshirt voor 2019-2020 is dit seizoen overwegend wit en bevat slechts twee verticale zwarte banen. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een y-hals in het zwart/wit. De logo's van de club en Joma staan op de borst en sponsor SkyView versiert het midden van het tenue. Het logo van het Spaanse sportmerk komt ook weer terug op de mouwen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte accenten.

Saint Mirren uitshirt 2019-2020

Het Saint Mirren uitshirt voor 2019-2020 is overwegend roze en middels een flitsend design loopt dit aan de onderkant over in het zwart. Dit effect wordt bewerkstelligd door een design van ruiten. Het uittenue is verder uitgerust met een zwarte V-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De logo's van Joma en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/roze kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Saint Mirren tenues voor 2019-2020, die vanaf nu gedragen worden door spelers als McGinn, Cooke, Mullen, Ferdinand, Magennis, Hodson en andere sterspelers.

Saint Mirren voetbalshirt kopen

De nieuwe Saint Mirren voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vooralsnog alleen in de clubshop van de Schotse club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van de Schotse club? Check het dan in deze winkel!