Roze Paris Saint Germain training sweater

Na twee jaar afwezigheid is de roze Paris Saint Germain training sweater weer terug. De nieuwe Paris Saint Germain collectie is sowieso lekker pinkish en dat kunnen we niet los zien van het feit dat de roze trainingslijn van Paris Saint Germain twee jaar geleden binnen een mum van tijd uitverkocht geraakt was. Destijds stond de swoosh van Nike nog op de trainingstrui, dit jaar is dat het logo van Jordan Brand. Deze deels roze training sweater wordt door sterren als Neymar, Mbappé, Icardi, Kimpembe, Verratti, Rafinha, Navas en al die andere sterren van de club uit de Franse hoofdstad gedragen vanaf nu tot en met mei in de voorbereiding op de Champions League en Ligue 1 wedstrijden.

Design

We moeten toegeven, de nieuwe training sweater is wat minder uitgesproken dan twee jaar geleden, maar daardoor misschien juist aantrekkelijk degenen die over het algemeen niet erg fan van roze zijn. Dit jaar zijn alleen de mouwen van de Paris Saint Germain training sweater namelijk roze. De body van de training top is zilver/grijs. Het roze gedeelte is wel wat spannender! De mouwen bevatten namelijk een print van slierten en stippen. Dit is een kenmerk van het Nike Strike template, het template dat het merk voor alle voetbal trainingspakken van topclubs gebruikt. We zeggen nu wel Nike, maar de swoosh van het Amerikaanse sportmerk staat niet op deze grijs/roze Paris Saint Germain training sweater. Op de linkerborst prijkt namelijk het logo van Jordan Brand. Hoewel Nike sinds eind jaren ’80 de kledingsponsor is van de Parijzenaren, heeft de club sinds twee jaar geleden ook een samenwerkingsverband met Jordan Brand. Dat is voor Nike geen probleem, het basketbalmerk is namelijk onderdeel van het merkenportfolio van Nike INC. De jumpman is niet het enige detail van Jordan op de nieuwe Paris Saint Germain training sweater. Op de onderzijde van de linkermouw prijkt namelijk de naam van de stad (PARIS), waarbij de jumpman als letter A fungeert. Op de mouwen bevindt zich nog een detail, deze zijn namelijk ook uitgerust met een diagonale band. Verder bevat deze nieuwe Paris Saint Germain training sweater de gebruikelijke functionele details die we kennen van de voetbal training sweaters. De Paris Saint Germain training sweater is voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor een ultieme pasvorm. De training tops zijn bovendien aan de achterkant wat langer en zijn gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan).

Technologieën

Voor de spelers van Paris Saint Germain is het belangrijk zich comfortabel te voelen, wanneer ze zich voorbereiden op de wedstrijden. Performance is alles! De Paris Saint Germain training sweater is dan ook uitgerust met een aantal performance technologieën. Één van die technologieën is de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in het materiaal van de training sweater verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. De spelers dragen een iets andere training top dan je in de winkels kunt bestellen, namelijk de VaporKnit training sweater. Dit systeem geeft hetzelfde effect als de Dri Fit technologie, maar dan nog wat specialer. Het materiaal is wat lichter en blijft minder aan je lichaam plakken. Bovendien zijn er speciale ventilatiezones in de VaporKnit trainingstrui gemaakt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zilver/roze Paris Saint Germain training top, welke je overigens perfect kunt combineren met de nieuwe Paris Saint Germain trainingsbroek van het roze Paris Saint Germain trainingspak. 

Roze Paris Saint Germain training sweater bestellen

Deze roze Paris Saint Germain training sweater kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande webshops. De training top bestel je voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Daarnaast is de sweater voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is de training sweater € 54,95 en voor volwassenen € 64,95. Wees snel, want uit de ervaring blijkt dat ze vrij populair zijn!

Beste de sweater direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

Roze Paris Saint Germain training sweater