13 juli 2017

Roze Arsenal camouflage warming-up shirt en trainingsshirt 2017-2018

Arsenal draagt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de cup wedstrijden een speciaal trainingsshirt of warming-up shirt. Vandaag maakten The Gunners en kledingsponsor Puma tegelijkertijd met het nieuwe 3e shirt en zwart/roze trainingspak, het warming-up shirt voor de wedstrijden in de Europa League, FA Cup en League Cup bekend. Het nieuwe warming-up shirt van Arsenal is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe cup shirt voor 2017-2018 en heeft bovendien een speciale all-over print. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt dat vooral gedragen wordt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de cup wedstrijden. Check hieronder de details.

Zwart/roze camouflage trainingsshirt Arsenal

Het nieuwe warming-up shirt van Arsenal heeft dezelfde kleuren als het nieuwe 3e shirt en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Deze camouflage print is een combinatie van roze en donker grijs. De camouflage print loopt niet alleen over de body van het shirt, maar ook over de mouwen. Verder bevat het warming-up shirt een ronde hals. Het logo van kledingsponsor Puma prijkt op de rechter borst en het embleem van de Londense club staat op de linker borst. Tijdens de trainingen ter voorbereiding op deze cup wedstrijden draagt Arsenal een ander trainingsshirt. Dit shirt heeft een wat simpeler design en is overwegend zwart met een roze strip over de mouwen. Deze strip over de schouders en mouwen heeft het zogenaamde gradient design en wordt dus gekenmerkt door het design van dunne roze stippen. In de strip over de rechter mouw zijn de initialen van de club verwerkt: AFC. Op de borst van dit shirt prijken de logo's van de club en Puma in het roze.

Beide trainingstenues kunnen worden gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten een strip met gradient design in het roze. Ook hierop staan de logo's van de club en Arsenal in dezelfde kleur als op de trainingsshirts. Het camouflage warming-up shirt en trainingsshirt zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Alexis, Giroud en andere sterspelers. Check ook het nu al populaire zwart/roze trainingspak.

Arsenal trainingsshirt kopen

Het roze camouflage trainingsshirt van Arsenal voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen, evenals het zwart/roze trainingsshirt. Het camo shirt heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor KIDS. Het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Arsenal camouflage shirt in DEZE SHOP! 

of DEZE WINKEL