Rood Arsenal trainingspak 2021-2022 uitgelekt

De eerste afbeelding van het rode Arsenal trainingspak 2021-2022 is vandaag uitgelekt via footyheadlines. Als dit ook echt het nieuwe trainingspak van The Gunners wordt, dan traint het team van manager Mikel Arteta in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden volgend seizoen. Het is overigens nog niet zeker of dit ook het nieuwe Arsenal trainingspak 2021-2022 wordt, is nog niet bekend. Dit trainingspak wordt door de club pas medio juli gelanceerd, tegelijkertijd met het Arsenal thuisshirt 2021-2022.

Rode Arsenal training sweater 2021-2022

Het rode Arsenal trainingspak 2021-2022 heeft alle kenmerken van het nieuwe adidas Condivo 21 template. Dit betreft een standaard template die adidas gebruikt voor alle trainingspakken van clubs in het seizoen 2021-2022. Het pak van Arsenal bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De Arsenal training sweater 2021-2022 is geheel rood met witte details. In tegenstelling tot het Arsenal trainingspak van dit seizoen zijn de drie adidas strepen terug gekeerd naar de schouders en mouwen. Dit seizoen staan de strepen nog aan de onderkant van de mouwen en in twee verschillende kleuren. Op het Arsenal trainingspak 2021-2022 lopen deze ongeveer tot het midden van de mouwen en ter hoogte van het midden zijn de strepen verdeeld in flitsende, dunne strepen. Het adidas performance logo prijkt op de rechterborst. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 2019 de trainingskleding en tenues van de Londenaren en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2024. Op het midden van de training sweater prijkt het Emirates Fly Better logo van sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2006 de hoofdsponsor van de club en ook dit contract duurt nog tot de zomer van 2024. Op de linkerborst prijkt de badge van de club. De training sweater is ook komend seizoen weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat de training top perfect om het lichaam valt. Een laatste kenmerk van de training sweater is dat de achterkant opnieuw iets langer is, voor de optimale bescherming.

Arsenal trainingsbroek 2021-2022

Het Arsenal trainingspak 2021-2022 wordt ook komend jaar weer compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten witte adidas strepen, welke hetzelfde verloop hebben als de drie trademark banen op de schouders van de training sweater. Verder heeft de adidas Arsenal trainingsbroek de bekende kenmerken:

  • De bovenkant van de Arsenal trainingsbroek 2021-2022 is uitgerust met een tailleband met trekkoord. Hiermee kun je de pasvorm van de trainingsbroek zelf naar wens aanpassen.

  • De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de Arsenal trainingsbroek met name strak rondom de kuiten en enkels zit.

  • De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

Daarnaast zijn zowel de training sweater als de trainingsbroek door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van het pak verwerkt en zorgt ervoor dat vocht/zweet naar de buitenkant van het pak getransporteerd wordt. Bovendien bewerkstelligt het de perfecte ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Arsenal trainingspak 2021-2022, welke vanaf medio mei gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Pépé, Odegaard, Martinelli, Xhaka, Willian, Lacazette, Tierney en nog meer spelers.

Arsenal trainingspak bestellen

Het rode Arsenal trainingspak 2021-2022 kun je pas vanaf medio mei/juni bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als de pakken van dit seizoen. Voor volwassenen is de training sweater € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. Het pak is ook dit seizoen weer beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.

Bestel je Arsenal trainingspak altijd in deze SHOP! 

of deze webwinkel! 

of deze SHOP!

Arsenal training sweater 2021-2022