Arsenal thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en adidas. The Gunners dragen dit voetbalshirt voor het eerst in de FA Cup finale tegen Chelsea op 1 augustus en dit tenue wordt bovendien gedragen in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van het keurkorps van Mikel Arteta. Het Duitse sportmerk is sinds vorig jaar kledingsponsor van de Londenaren en destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van vijf seizoenen. Inmiddels is ook het nieuwe Arsenal uitshirt gepresenteerd. 

Wil je direct schitteren in het nieuwe Arsenal tenue? Bestel het exclusief in de Arsenal fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of deze adidas winkel! 

Arsenal thuistenue 2020-21

Arsenal thuis shirt en tenue 2020-2021

Het thema van het Arsenal thuisshirt 2020-2021 is de Art Deco periode van de jaren '30 en '40. Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2020-2021 heeft uiteraard weer het iconische design. De body van het tenue heeft dit seizoen een iets donkerdere tint rood dan het voetbalshirt van vorig seizoen.  Bovendien bevat dit gedeelte een all-over print van ruiten en zigzagbanen. Deze print is dus geïnspireerd door de Art Deco kunst van de jaren '30 en '40. Deze periode is niet geheel ontoevallig gekozen door de club en adidas. In 1936 stapte de club over naar een nieuwe logo, welke gekenmerkt werd door een zeshoek met daarin de initialen van de club en een bal. Ook dit logo was geïnspireerd door de Art Deco stijl van die periode. Dit logo zou uiteindelijk tot 1949 door de club gedragen worden. Het patroon op het voetbalshirt is dus geïnspireerd door dit logo en is bovendien een ode aan de East Stand op Highbury. 

De mouwen van het Arsenal thuistenue zijn wit met aan de onderkant een rode, witte en paarse band. Verder bevat het tenue dit seizoen een ronde, witte hals. De drie adidas trademark strepen staan op de zijkanten op het tenue in het wit en ook het adidas logo op de rechterborst is wit.  De andere borst bevat het logo van de Londenaren en op het midden van het tenue staat sponsor Fly Emirates. Dit is overigens een ander logo dan op het tenue van vorig seizoen. Dit seizoen prijkt het zogenaamde Emirates Fly Better logo op de tenues van The Gunners. De vliegmaatschappij uit de Arabische Emiraten is sinds 2006 shirtsponsor van Arsenal en ook dit contract duurt nog tot 2024. Visit Rwanda is dit seizoen ook weer mouwsponsor van de Londense club en het logo van de organisatie staat dan ook weer op de linkermouw. Daarnaast bevat het Arsenal thuisshirt 2020-2021 ook nog een detail op de achterkant. In de nek is namelijk het kanon uit het logo van de club verwerkt.

Het Arsenal thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen weer compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Ook het adidas logo op het Arsenal voetbalbroekje is rood. De kousen van het Arsenal tenue zijn wit en bevatten op het midden een rode band, waarin de initialen van de club zijn verwerkt: AFC. Deze band wordt geflankeerd door twee donkerblauwe banen. De bovenkant van de kousen zijn voorzien van drie rode adidas strepen. Voor het eerst zijn de Arsenal voetbalshirts uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en afvoer van vocht en zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Arsenal voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Özil, Pépé, David Luiz, Saka, Martinelli, Mari, Lacazette, Saliba en andere sterren en check ook het Arsenal uitshirt. 

Arsenal voetbalshirt bestellen

Het Arsenal thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en voor volwassenen is het tenue € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De authentic HtReady versie van het tenue is € 119,95 en alleen voor volwassenen beschikbaar. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je de nieuwe Arsenal tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Arsenal voetbalshirt direct in de  Arsenal fanshop (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) 

of deze adidas winkel! 

of deze winkel! 

Arsenal thuisshirt 2020-2021

Achterkant Arsenal thuisshirt 2020-2021