23 maart 2020

Arsenal thuisshirt 2020-2021 uitgelekt

De eerste details van het Arsenal thuisshirt voor 2020-2021 lijken bekend te zijn. Pro Evolution Soccer voetbalshirt designer @nikita_23k maakte alvast een eerste ontwerp van het mogelijke, nieuwe Arsenal voetbalshirt voor komend seizoen. Als dit ook echt het nieuwe tenue van The Gunners wordt, dan speelt het keurkorps van manager Mikel Arteta in dit tenue de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in het Emirates Stadium.

Arsenal thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2020-2021 heeft uiteraard weer het iconische design. De body van het tenue heeft komend jaar waarschijnlijk een iets donkerdere tint rood dan het Arsenal voetbalshirt van afgelopen seizoen. Bovendien lijkt de body te zijn uitgerust met een all-over print van ruiten en/of chevrons. De mouwen zijn zoals altijd wit met aan de onderkant een brede band, welke verdeeld is in twee witte banen met ertussen een rode baan. Verwacht wordt dat het nieuwe Arsenal tenue ook de zogenaamde EQT collar krijgt. Deze toelopende V-hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas met name gebruikte voor de voetbalshirts in de jaren '90. De drie strepen van adidas staan op het uitgelekte design in het wit op de schouders & verder staan de verschillende logo's op de gebruikelijke plaatsen op het tenue. Het adidas logo staat in het wit op de rechterborst. Het Duitse sportmerk is sinds 1 juli 2019 kledingsponsor van The Gunners en deze samenwerking duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2024. De andere borst bevat het logo van de Londenaren en op het midden van het tenue staat sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij uit de Arabische Emiraten is sinds 2006 shirtsponsor van Arsenal en ook dit contract duurt nog tot 2024. Visit Rwanda is komend seizoen ook weer mouwsponsor van de Londense club. Ongetwijfeld bevat het voetbalshirt nog meer details, welke bekend zullen worden bij de officiële lancering van het nieuwe Arsenal tenue.

Het tenue wordt komend seizoen in ieder geval weer compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode details. De kousen van het tenue zijn naar verluid ook weer donker rood met een witte band met daarin rode adidas strepen. Bovendien bevat het tenue waarschijnlijk ook gouden accenten. Of dit allemaal klopt, weten we pas in juni of juli. Dan wordt dit tenue door Arsenal en adi officieel gelanceerd. Zodra dat het geval is, hebben we meer nieuws!

Arsenal voetbalshirt bestellen

Het Arsenal thuisshirt 2020-2021 kun je dus pas vanaf deze zomer bestellen. Ben je nog op zoek naar het Arsenal tenue van afgelopen seizoen? Check het dan in de onderstaande winkels. Hier zijn de voetbalshirts van The Gunners momenteel in de SALE. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je goedkope Arsenal tenue vanaf nu in deze SHOP

of deze winkel! 

Arsenal thuisshirt 2020-2021

Arsenal voetbalshirt 2020-2021