Blauw Arsenal trainingspak 2021

Het gaat hard met de nieuwe collecties dit seizoen. Na slechts zeven wedstrijden gespeeld te hebben in de Premier League heeft adidas nu al het vierde Arsenal trainingspak 2020-2021 gepresenteerd. Dit blauwe Arsenal trainingspak draagt het team van Mikel Arteta vooral tijdens de trainingen in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari 2021 tot het einde van het seizoen. Het trainingspak heeft qua kleuren veel weg van het afgelopen zomer gepresenteerde Arsenal trainingspak. De kleur van het pak is wat helderder.

Blauwe Arsenal training sweater en trainingsbroek 2021

Het nieuwe Arsenal trainingspak 2021 heeft namelijk een blauwe training sweater. Waar het vorige trainingspak navy blauw en geel was, is de trainingstrui komend half jaar helder blauw. Door adidas wordt deze kleur ''Glow Blue'' genoemd. Wel heeft adi de roze en gele accenten in stand gehouden, evenals het template van het trainingspak. Het Duitse sportmerk dat sinds 2019-2020 de kledingsponsor van The Gunners is, heeft namelijk gebruik gemaakt van het adidas Condivo template. De adidas strepen staan dus aan de onderzijde van de mouwen. Op de rechtermouw zijn de strepen geel en op de andere mouw roze. Dit zijn ook de kleuren van alle logo's op de training sweater. De rechterborst bevat het adidas logo in het geel en de Arsenal badge op de andere borst is een combinatie van blauw en roze. Ook het logo van Emirates Fly Better op het midden van de training sweater is roze. De training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele details. De top is voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst. De rits kan verborgen worden onder een speciaal vlak. De mouwen van de training sweater bevatten aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De mouwen bevatten geribbelde inzetstukken en ook dit zorgt voor een nog betere fit van de training top. De achterzoom van de trainingstrui is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het Arsenal 2021 trainingspak wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Dit is dezelfde trainingsbroek als die van het pak van eerder dit seizoen. Ook de stripes op deze trainingsbroek zijn roze en geel en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adi aan de bovenzijde van de pijpen. De Arsenal trainingsbroeken zijn ook weer uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen. De broek heeft ook een tapered fit, wat betekent dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt. Met de enkelritsen aan de onderkant van de pijpen is het nog makkelijker om deze trainingsbroek over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit te doen. Ook dit trainingspak is weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de optimale afvoer van vocht en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het blauwe Arsenal trainingspak, dat vanaf deze maand gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Partey, Özil, dos Santos Magalhães, Borges, Pepe, Saka en nog meer spelers.

Arsenal trainingspak 2021 bestellen

Dit blauwe Arsenal trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training sweater is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek is € 49,95 voor kinderen en € 54,95 voor volwassenen. Deze pakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Arsenal trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze webwinkel! 

of deze SHOP!

Blauw Arsenal trainingspak 202021