Real Zaragoza voetbalshirts 2019-2020

Real Zaragoza en adidas hebben gisteren ook de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht. In deze tenues speelt Zaragoza de Segunda Division wedstrijden dit seizoen. De club uit de gelijknamige stad eindigde afgelopen seizoen als achtste in de Segunda Division en speelt komend seizoen dus weer op het tweede niveau van Spanje. Beide nieuwe voetbalshirts zijn gebaseerd op een standaard template van adidas.

Real Zaragoza thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Real Zaragoza thuisshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het TIRO19 template van adidas. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door de flitsende, blauwe, verticale strepen over het shirt. Deze strepen zijn verdeeld in kleine cirkels. Verder bevat het thuisshirt een ronde hals in het blauw/wit en staan er drie blauwe adidas strepen op de schouders. De mouwen zijn ook blauw met aan de onderkant een witte band. Op de borst staan de logo's van de club en adi. Caravan Ragancias staat als hoofdsponsor op het midden van de tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauw/witte kousen.

Real Zaragoza uitshirt 2019-2020

Het Real Zaragoza uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het Ajax uitshirt. Dit betreft het Striped 19 template. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale fel gele banen. In de helft van deze banen zijn diagonale zwarte strepen verwerkt. Het uitshirt is uitgerust met een zwarte V-hals en de drie strepen van adi staan in het zwart aan de zijkanten van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met neon gele adidas stripes. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Zaragoza tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pombo, Soro, Zapater en nog meer sterspelers. De nieuwe Real Zaragoza tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse club? Check het in deze winkel!