1 juli 2022

Real Zaragoza voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalclub Real Zaragoza en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Real Zaragoza voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de Segunda Division en Copa del Rey wedstrijden in 2022-2023. Real Zaragoza eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in La Liga 2. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Real Zaragoza tenues. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2016 de kledingsponsor van ''Los maños.''

Real Zaragoza thuisshirt 2022-2023

Het Real Zaragoza thuisshirt 2022-2023 is overwegend wit en bevat blauwe details, geïnspireerd door de kleuren die het in 1932 overgenomen heeft van Real Federación Aragonesa de Fútbol. Qua template heeft het Real Zaragoza voetbalshirt alle kenmerken van het adidas mi License 22 template. De schouders bevatten een blauw vlak met daarin lichtblauwe adidas strepen. Ook de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een blauw vlak. Bovendien is de V-hals van het Real Zaragoza voetbalshirt blauw. De rechterborst is uitgerust met het adidas performance logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Caravan Fragancias versiert het midden van het tenue en de rechtermouw is uitgerust met de officiële La Liga 2 badge. De onderkant van het voetbalshirt bevat in een sierlijk lettertype het motto van de voetbalclub: ''La raza en el juego.'' Op de achterzijde van het voetbalshirt staan ook de logo's van Ambart en Embou. Het Real Zaragoza thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met lichtblauwe adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van adidas en de club. De kousen zijn wit met blauwe adidas strepen.

Real Zaragoza uitshirt 2022-2023

Het Real Zaragoza uitshirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale zwarte en gele banen. Dit design is geïnspireerd door de voetbalshirts van Iberia Sport Club, één van de voetbalclubs waaruit Real Zaragoza in 1932 (90 jaar geleden) is ontstaan. De rechtermouw van het tenue is overwegend geel en de andere mouw zwart. De schouders bevatten een zwart vlak met daarin gele adidas strepen. Verder bevat het Real Zaragoza uitshirt een zwarte v-hals en staan alle logo's op dezelfde plek als het thuistenue. Op de onderzijde van het uittenue is de tekst: '''El Zaragoza es la afición'' verwerkt. Dit betreft een zinsnede uit het clublied van Real Zaragoza. Het Real Zaragoza uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen zijn ook geel en bevatten aan de bovenkant een zwarte band met daarin gele adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de nieuwe Real Zaragoza voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Zaragoza voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ázon, Serrano, Grau, Puche, Merino, Sainz, Merino, Francés en nog meer spelers. De nieuwe Real Zaragoza tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse club? Check het in deze winkel! 

Real Zaragoza thuisshirt 2022-2023

Real Zaragoza thuisshirt 2022-2023

Real Zaragoza uitshirt 2022-2023