2 augustus 2022

Real Valladolid voetbalshirts 2022-2023

Real Valladolid en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Real Valladolid voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de promovendus de La Liga en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Real Valladolid eindigde vorig seizoen op de tweede plek in La Liga 2 en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor de uitrusting van Real Valladolid. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2019 de kledingsponsor van de ''Blanquivioletas.''

Real Valladolid thuisshirt 2022-2023

Het Real Valladolid thuisshirt 2022-2023 heeft een traditioneel design. Het voetbalshirt bevat verticale paarse en witte banen en bevat bovendien gouden details. De v-hals is overwegend goud en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook een gouden vlak en ook het adidas logo op de rechterborst is goud. Vanaf dit seizoen draagt Real Valladolid een nieuw logo op de tenues. Het logo heeft een wat modernere uitstraling. De lauwerkrans en het zwaard in het logo zijn verdwenen. Het schild van het clublogo heeft nog wel dezelfde kenmerken, maar bevat simpelere vormen. Hoofdsponsor Estrella Garcia versiert het midden van het Real Valladolid voetbalshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit of paars voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn ook paars met gouden adidas strepen.

Real Valladolid uitshirts 2022-2023

Het Real Valladolid uitshirt 2022-2023 heet dit jaar een opvallend design. Het voetbalshirt heet een half-om-half design. Beide delen van het voetbalshirt zijn paars met een brushed design. De zijkanten van het tenue bevatten een zwart en goud vlak. Op de schouders bevindt zich ook een zwart vlak met gouden adidas strepen. Ook de logo's van adidas en de club op de borst van het uitshirt zijn goud. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de tekst: ''Temed La Miebia'' in het goud. De achterzijde van het tenue is volledig zwart. Het voetbalbroekje is ook zwart en de kousen zijn overwegend paars. Real Valladolid draagt in sommige uitwedstrijden het 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de paarse v-baan over de borst. De logo's van adidas en de club op dit tenue zijn ook goud en hetzelfde geldt voor de mouwen en de adidas strepen. Ook dit tenue bevat een v-hals met subtiele paarse lijn. Alle logo's staan op dezelfde plek als op de andere twee tenues. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met gouden adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Real Valladolid voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Real Valladolid voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Weissman, El Yamiq, Rodriguez, Léon, Mesa, Plano en nog meer spelers.

Real Valladolid voetbalshirt bestellen

De nieuwe Real Valladolid voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse clubs? Check het in de onderstaande webshop! Directe levering gegarandeerd!

Bestel Spaanse voetbalshirts in DEZE SHOP

Real Valladolid thuisshirt 2022-2023

Real Valladolid voetbalshirts 2022-2023

Real Valladolid uitshirt 2022-2023

Real Valladolid 3e voetbalshirt 2022-2023