Real Valladolid voetbalshirts 2018-2019

Real Valladolid is na vijf seizoenen terug op het hoogste niveau van Spanje en heeft de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze tenues speelt Valladolid de wedstrijden in de Spaanse competitie en in de beker, de Copa del Rey, gedurende 2018-2019. De nieuwe tenues van Valladolid werden door kledingsponsor Hummel en de Spaanse club gepresenteerd onder het motto: ''Dream the game, share football.'' Check hieronder alle details van de nieuwe voetbalshirts van ''Pucela.''

Real Valladolid thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Real Valladolid thuisshirt voor 2018-2019 wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale paarse en witte banen over het voetbalshirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een ronde hals met daaronder een paars v-design. Ook bevat het tenue een gevouwen kraag in het paars. Op het midden van het shirt staat in een paars vlak het logo van sponsor Quatro Rayas. De mouwen van het shirt zijn wit met paarse trademark tekens van Hummel. Het logo van het Deense sportmerk prijkt in het rood op de rechter borst. Hummel verzorgt sinds 2013 de tenues en trainingskleding van de Spaanse club. De linker borst bevat het logo van de club. Aan de onderkant van de mouwen komt dit logo ook weer terug. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met witte chevrons. De kousen zijn ook een combinatie van paars en wit.

Real Valladolid uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Real Valladolid is overwegend navy blauw en bevat ook paarse accenten. De zijkanten van het tenue hebben een paarse taping en de mouwen zijn paars. Over de mouwen bevindt zich een donker blauwe strip en hierin zijn de chevrons van Hummel verwerkt. Ook de ronde hals bevat paarse details en het logo van Hummel op het midden van de borst heeft ook deze kleur. De logo's van de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker voetbalbroekje met paarse details en dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwste Valladolid voetbalshirts voor 2018-2019. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Angulo, Plano, Borja Fernández, Ünal, Luismi en andere sterspelers.

Real Valladolid voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Valladolid thuisshirt en uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van beide shirts is € 69,95 en beide tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het nieuwe shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Valladolid voetbalshirt exclusief in deze SHOP!