Real Valladolid voetbalshirts 2020-2021

Nieuws uit het zuidelijke Spanje. Real Valladolid heeft haar voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 zojuist gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design is het Duitse sportmerk adidas. Sinds vorig seizoen is adidas verantwoordelijk voor de ontwerpen van de shirts van de Spaanse club. Het contract tussen het sportmerk en de club loopt nog door tot het seizoen 2022-2023. De nieuwe tenues zijn te bewonderen tijdens de wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. Nieuwsgierig naar de nieuwe shirts van de club waar R9 (Ronaldo Lima) mede eigenaar van is? Check het hieronder!

Real Valladolid thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Real Valladolid thuisshirt wordt net als ieder jaar gekenmerkt door paarse en witte verticale banen. De mouwen van het shirt zijn wit en deze zijn uitgerust met een roze bies. Het shirt heeft een moderne V-hals welke paars van kleur is. Op de rechterkant van de borst is het adidas performance logo te zien. Dit logo is paars van kleur en daardoor niet duidelijk zichtbaar. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de club uit Madrid. Op het midden van het shirt komt de hoofdsponsor van de club naar voren, biermerk Estrella Galicia maakt op de shirts van Real Valladolid reclame voor het alcoholvrije bier van het bedrijf. Het nieuwe thuistenue van de Spaanse club wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen welke zowel blauwe als paarse details bevatten.

Real Valladolid uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de club uit Madrid wordt gekenmerkt door navy blauw en roze kleuren. De rechterhelft van het shirt is blauw en de linkerhelft roze. In het roze gedeelde zijn echter ook blauwe penseelstreken te zien, welke ook de navy blauwe kleur hebben. De mouwen van het shirt zijn blauw, met aan de onderkant roze biezen. Het nieuwe tricot van Real Valladolid is uitgerust met een V-Hals. Deze is blauw van kleur en wordt omlijnd door een roze detailrand. Op de rechterborst staat het logo van adidas en aan de linkerkant schittert het logo van Real, Deze is wit van kleur. Ook bij het uitshirt staat de naam van biermerk Estrella Galicia op het midden van het shirt. Zowel het thuis- als uitshirt van Real Valladolid is gebaseerd op het adidas miTeam template. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkousen. Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe voetbalshirts van Valladolid uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de eprfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Weissman, Guardiola, Orellana, Alcarez, Sanchez en andere spelers. 

Real Valladolid voetbalshirt bestellen

Op dit moment zijn de voetbalshirts van Real Valladolid alleen te bestellen in de webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse clubs? Check het in de onderstaande webshop! Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer in de Spaanse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Spaanse voetbalshirts in DEZE SHOP

Real Valladolid thuisshirt 2020-2021

 

Real Valladolid voetbalshirts 2020-2021