Real Madrid warming-up shirt 2020

Real Madrid en adidas hebben vandaag het nieuwe warming-up shirt voor 2020 gereleased. Dit betreft het trainingsshirt dat door de selectie van Zinedine Zidane gedragen wordt tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft de laatste collectie voor het seizoen 2019-20. In mei of juni lanceren adidas en Los Blancos pas weer een nieuwe trainingscollectie.

Lichtblauw Real Madrid warming-up trainingsshirt 2020

Adidas heeft hetzelfde template gebruikt voor alle warming-up shirts van de belangrijke clubs waarvan het kledingsponsor is (Real Madrid, Juventus, Manchester United, Arsenal en Bayern München). De Real Madrid warming-up shirts bevatten dezelfde all-over print als de nieuwe inloopshirts van de andere clubs. Dit betreft een print van zigzagstrepen en horizontale strepen in het zwart. De zigzagstrepen hebben wat weg van bergen. Verder is het nieuwe Real Madrid warming-up trainingsshirt voor 2020 lichtblauw (door adidas Real Blue genoemd). Een ander kenmerk van de nieuwe inloopshirts van ''De Koninklijke'' zijn de fel oranje accenten. De logo's van de club en de kledingsponsor op de borst zijn namelijk fel oranje. Deze kleur komt ook weer terug in de de naam van de club. Deze prijkt verticaal op de achterkant van de shirts. Het warming-up shirt is het eerste shirt uit de nieuwe Real Madrid X adidas 2020 collectie. Binnenkort wordt er ook nog een trainingspak en nieuw presentatiepak gelanceerd. Adidas heeft de nieuwe trainingskleding nog niet uitgerust met de zogenaamde AeroReady technologie. Deze nieuwe technologie wordt pas later deze maand door het Duitse sportmerk uitgebracht. Wel zijn de tenues uitgerust met de Climalite technologie van het merk en dit zorgt natuurlijk weer voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe inloopshirts van Real, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Hazard, James, Bale, Rodrygo, Benzema, Jovic, Vinicius Junior, Ramos, Marcelo, Módric en andere sterren.

Real Madrid pré match top 2020 bestellen

Het nieuwe Real Madrid trainingsshirt kun je vanaf bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het shirt is € 59,95 voor volwassenen en het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is het shirt € 49,95 en is het beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Check ook andere Real Madrid producten in de onderstaande winkel. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het trainingsshirt exclusief in deze SHOP!