2 mei 2018

Real Madrid trainingsshirts 2018-2019 uitgelekt

De afgelopen weken zijn er veel voetbalshirts van Europese topclubs gelekt. In navolging van de shirts lekken nu ook de trainingsshirts. Ook het trainingsshirt van de Spaanse topclub Real Madrid voor het seizoen 2018-2019 is uitgelekt. Ondanks dat Real Madrid nog druk bezig is met het huidige seizoen, ze staan namelijk in de finale van de Champions League. Zijn de voorbereidingen op het komende seizoen natuurlijk ook al begonnen. Onze Engelse collega’s van footyheadlines hebben hun handen weten te leggen op de eerste details van de mogelijk nieuwe trainingslijn van Spaanse club. Ben je benieuwd naar de nieuwe trainingsshirts van Real Madrid? Lees dan snel verder.

Real Madrid trainingsshirts 2018-2019

Adidas is de kledingsponsor van veel Europese clubs. Dit geldt ook voor de kledinglijn van Ajax en Feyenoord. Ajax heeft het nieuwe trainingsshirt al gelanceerd en het is dan ook niet verwonderlijk dat het mogelijk nieuwe trainingsshirt van Real Madrid veel weg heeft van het shirt van de Nederlandse topclub Ajax. Net zoals het trainingsshirt van de club uit Amsterdam is het mogelijk nieuwe trainingsshirt van Real Madrid ook gebaseerd op het adidas Condivo template. Dit template is door het Duitse sportmerk geïntroduceerd voor het WK van 2018 in Rusland. De mogelijk nieuwe trainingsshirts van Real Madrid worden waarschijnlijk in twee verschillende kleuren uitgebracht. Dit zijn de ook de kleuren die horen bij Real Madrid. De trainingsshirts worden mogelijk uitgebracht in het wit en in het zwart. De spelers zoals: Ronaldo, Asensio, Modric, Kroos, Ramos, Marcelo en al hun teamgenoten gaan we zien in het wit. De staf van de trainer Zidane heeft waarschijnlijk vooral het zwarte trainingsshirt aan. De mogelijk nieuwe trainingsshirts hebben hetzelfde design. Het shirt is uitgerust met een klassieke V-hals. De bekende adidas strepen kunnen natuurlijk ook niet missen op dit shirt. Deze zijn bij het zwarte shirt wit van kleur en bij het witte shirt zwart. De 3 strepen zijn geplaatst op de schouders van het shirt maar lopen helemaal door tot het einde van de mouw. Ook het trainingsshirt van Real Madrid is uitgerust met de Badge of Sports van adidas. Deze staat op de linkerkant van de borst. Op de rechterkant van de borst staat het logo van de Koninklijke. De club uit Madrid is natuurlijk een absolute topclub in Spanje en Europa. Ondanks dat in Spanje het seizoen zeer teleurstellend verloopt, staat de club wel voor de 4e keer in 5 jaar in de finale een Champions League. Dit is een uitzonderlijke prestatie van de equipe van Zinedine Zidane. Waarschijnlijk worden de trainingstenues van Real Madrid gecompleteerd door dezelfde kleur broek en voetbalkousen als het shirt. Ook tijdens de trainingen moeten de prestaties van de spelers van Real Madrid optimaal zijn. Om optimaal te kunnen presteren zijn de trainingsshirts van Real Madrid, net zoals alle shirts van adidas, uitgerust met de zogeheten adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de trainingen.

Of deze gelekte shirts ook echt de nieuwe trainingsshirts van Real Madrid worden is nog niet bekend. Real Madrid maakt de nieuwe kledinglijn namelijk pas bekend in de tijd rond het WK voetbal van 2018 in Rusland. De echte fans van ‘’De Koninklijke’’ moeten dus nog even geduld hebben en eerst afwachten of de Spaanse club de 13e keer de Cup met de grote oren kan veroveren.

Real Madrid voetbalshirts kopen

Natuurlijk is het altijd mogelijk om de nieuwe shirts van Real Madrid te bestellen. Dit kan in de OFFICIËLE ADIDAS WEBSHOP. In deze winkel is het mogelijk om zowel de wedstrijdshirts als de trainingslijn te bestellen. Bent u opzoek naar andere fan artikelen van de Spaanse topclub? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder. Of bestel je producten in DEZE WEBSHOP. Directe levering gegarandeerd!