9 januari 2017

Real Madrid trainingsshirt 2017

Real Madrid heeft inmiddels ook een nieuw trainingsshirt voor 2017. Hierin werkt de club de trainingen af ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017. Dit nieuwe training shirt wordt door Real Madrid dus alleen gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van 2017. Medio mei 2017 wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe trainingsshirt van ''Los Blancos'' heeft in vergelijking met de andere trainingsshirts van dit seizoen een andere kleur. We bespreken het hieronder!

Blauw Real Madrid training shirt en tenue 2017

Het nieuwe Real Madrid trainingsshirt voor 2017 heeft een speciale kleur. Het is namelijk een combinatie van paars en blauw. Deze kleur wordt door adidas ''raw purple'' genoemd. Verder is het nieuwe shirt van de Spaanse club gebaseerd op het standaard template dat adidas gebruikt voor de trainingsshirts van 2016-2017. Dit betekent dat de drie strepen van adidas op de zijkanten van het shirt staan. Deze witte tint noemt adidas overigens ''crystal white''. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een paarse en witte lijn. Op de borst van het nieuwe trainingsshirt van ''De Koninklijke'' staan de logo's van het Duitse sportmerk en Real Madrid in het wit. Het nieuwe trainingstenue kan perfect gecompleteerd worden door het nieuwe trainingsbroekje. Dit broekje heeft dezelfde kleur als het shirt en bevat ook witte adidas strepen. Ook de logo's van de club en het merk staan op het short. Real Madrid draagt in de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden een pre-match shirt, welke een iets rijker design heeft dan het trainingsshirt. Check nu het nieuwe Real Madrid warming-up shirt van 2017!

Alle Real Madrid trainingskleding voor 2017 is uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en dus voor een betere prestatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt, waarin vanaf nu sterren als Ronaldo, James, Kroos, Bale, Isco, Ramos en andere sterren de trainingen afwerken.

Real Madrid trainingsshirt 2017 kopen

Het nieuwe, blauwe Real Madrid trainingsshirt voor 2017 kan je voor kinderen en volwassenen per direct kopen in de onderstaande online winkel. Hier scoor je het shirt voor volwassenen voor een prijs van € 44,95 en voor kinderen voor € 39,95. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Scoor je nieuwe Real Madrid trainingsshirt in deze SHOP!

Real -madrid -training -shirt -2017