28 september 2015

Fel geel Real Madrid trainingsshirt 2016

Real Madrid en Adidas hebben weer een nieuw trainingsshirt gelanceerd. Dit trainingsshirt zal de club uit de hoofdstad van Spanje waarschijnlijk in het tweede deel van 2015-2016 als shirt dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016 in de maanden december 2015 tot mei 2016. Dit betekent dat De Koninklijke en Adidas dit seizoen vier trainingsshirts hebben. Eerder lanceerde de club begin dit seizoen al een wit en grijs trainingsshirt en een speciaal blauw trainingsshirt voor de Champions League wedstrijden.

Fel geel Real Madrid trainingstenue 2016

Het nieuwe Real Madrid trainingsshirt 2016 is geheel fel geel met een ronde hals. Evenals het witte en grijze trainingsshirt is dit shirt gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Dit template wordt gekenmerkt door de dunne verticale strepen over de borst. Verder wordt dit template gekenmerkt door de horizontale lijn aan de onderkant. Deze is op het nieuwe trainingsshirt van Real Madrid grijs. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adidas in het geijs en de andere borst bevat het logo van de club in het grijs/fel geel. Ook de Adidas trademark strepen die over de schouders en mouwen lopen zijn grijs. Verder staat op de achterkant van het nieuwe shirt onder de hals de leus van de club te staan: Hala Madrid. Dit is het laatste trainingsshirt dat Real Madrid en Adidas voor dit seizoen lanceren. Pas in juni wordt er weer een geheel nieuwe trainingscollectie gelanceerd en dit betreft de collectie voor 2016-2017. Het nieuwe trainingsshirt van Los Blancos is uitgerust met het Climacool systeem van Adidas, welke voor ventilatie en transport van vocht naar de buitenkant van het shirt zorgt. Vanaf begin januari 2016 zullen sterren als Ronaldo, Bale, James, Ramos, Isco, Benzema en andere sterren van Los Blancos het fele gele trainingsshirt dragen. Check ook het witte Real Madrid trainingsshirt en het speciale Champions League trainingsshirt.

Real Madrid trainingsshirt 2015-2016 kopen

Vanaf nu kan je het fel gele Real Madrid trainingsshirt kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 42,- en voor kinderen is het shirt ongeveer € 35,-. Check ook andere beschikbare Real Madrid producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending boven de € 50,-

Koop het nieuwste Real Madrid trainingsshirt in de Real voetbalshop
of in de officiële Real Madrid shop van Adidas!

Fel -geel -real -madrid -trainingsshirt -2016