7 oktober 2014

Real Madrid trainingpak en presentatiepak 2014-2015

Nu alle voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 officieel gelanceerd en bekend zijn, is het tijd om te kijken naar de trainingslijn van de verschillende clubs. In deze blog lichten we de trainingskleding, waaronder de trainingspakken en trainingsshirts, van Real Madrid uit. Deze worden door Real Madrid gedragen in de voorbereiding op de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2014-2015. Real Madrid is tijdens de Champions League ingedeeld in een poule met Liverpool, FC Basel en Ludogoretsk. Real Madrid heeft twee trainingspakken gelanceerd. Het eerste trainingspak is overwegend zwart en is voorzien van witte Adidas trademark strepen over de schouders. Verder wordt het shirt gekenmerkt door diagonale witte en roze baan over de mouwen. Deze loopt door naar de achterkant van het trainingsjack. Deze roze accenten komen bovendien terug in de kraag. De achterkant van het trainingsjack bevat de naam van de club. Uiteraard zijn de logo's van Real Madrid en Adidas vertegenwoordigd op de borst. De trainingsbroek van dit pak is geheel zwart. Adidas en Real Madrid hebben hetzelfde trainingspak gelanceerd in een witte uitvoering. Het trainingjack van dit pak is overwegend wit met zwarte Adidas trademark strepen en een zwarte en roze diagonale lijn over de schouders en mouwen. Ook de trainingsbroek van dit pak is zwart. Beide PES trainingspakken zijn door de club ook als presentatiepak gelanceerd. Het verschil tussen het trainingspak en presentatiepak is dat het presentatiepak uit een woven polyester bestaat en om deze reden duurder is dan de normale trainingspakken. De presentatiepakken worden als hotelpak gedragen. Hier wordt door Real Madrid niet in getraind en wordt dus alleen gedragen in de voorbereiding op de La Liga en Champions League wedstrijden.

Ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt Real Madrid een speciaal presentatiepak. Dit pak is geheel zwart en bevat witte Adidas trademark strepen over de schouders, evenals een diagonale grijze baan. In plaats dat het Adidas logo op de rechter borst staat, staat het logo van de Champions League op de rechter borst en staat het logo van Adidas op de achterkant van de rechter schouder. De linker borst bevat uiteraard wel het logo van Real Madrid. Naast de trainingspakken en presentatiepakken heeft de club een uitgebreide range aan Adidas trainingskleding gelanceerd. Het trainingsshirt van de club is bijvoorbeeld geheel wit met een v-hals. Hierin komen ook weer de roze en zwarte diagonale baan terug. Ook heeft Real Madrid gedurende het seizoen 2014-2015 twee trainingssweater. Beide sweaters bevaten een v-hals en verschillen alleen in kleur. De  ene sweater is overwegend zwart met een roze en witte baan over de schouders en de andere sweater is overwegend wit met een diagonale roze en witte baan over de schouders. Deze sweaters worden gedragen tijdens de trainingen gedurende het seizoen 2014-2015. Geheel nieuw in de Real Madrid trainingscollectie is het anthem jacket. Het anthem jacket is een speciaal trainingsjack met een capuchon, welke door de club gedragen wordt tijdens de betreding van het veld voorafgaande aan de wedstrijden gedurende dit seizoen. Check hieronder de foto's van de Real Madrid trainingspakken, presentatiepakken, sweaters, trainingsjackets, trainingsshirts en andere Real Madrid merchandising. Deze kan je zowel in volwassen maten als in KIDS maten kopen in officiële Adidas Real Madrid shop! Inclusief 15% KORTING als je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

Koop het hier!

Onze mening : De combinatie roze en zwart doen het altijd goed. Om die reden missen we alleen het zwarte trainingsshirts met roze accenten, a la het Barcelone trainingsshirts. Verder is de nieuwe Real Madrid trainingslijn helemaal top!


Real Madrid Training Sweater 2014-2015

Real Madrid Trainingspak 2014-2015

Real Madrid Trainingsshirt 2014-2015 (1)Real Madrid Champions League Presentatiepak 2014-2015