9 januari 2017

Real Madrid trainingspak 2017

Real Madrid en adidas hebben vorige week een geheel nieuw trainingspak van Los Blancos op de markt gebracht. In dit nieuwe trainingspak werken de spelers van de club de trainingen af ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari 2017 tot mei 2017. Dit pak zal dus alleen tijdens de twee seizoenshelft van 2016-2017 gedragen worden. Medio mei/juni wordt de nieuwe trainingscollectie in combinatie met de nieuwe tenues van de Madrilenen voor 2017-2018 gelanceerd. Het nieuwe trainingspak heeft in vergelijking met de andere pakken van dit seizoen, een geheel nieuwe kleur. Het pak bestaat uit een training top en strakke trainingsbroek. We bespreken het hieronder.

Blauw Real Madrid training top en trainingsbroek 2017

De trainingssweater van het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2017 heeft een blauw/paarsige kleur. Deze tint wordt door adidas ''raw purple'' genoemd. Verder is de top uitgerust met witte accenten. Zo zijn de drie bekende adidas stripes wit. Dit geldt ook voor de logo's van kledingsponsor adidas en de club op de borst. Verder wordt de training top van ''De Koninklijke'' gekenmerkt door de hoge hals. Daarnaast hebben de mouwen een speciaal design. Deze lopen tot ongeveer driekwart en worden afgesloten door een licht paarse en witte lijn. Van hieruit loopt er een strakkere sleeve met duimgaten. Dit zorgt er enerzijds voor dat de mouw een pasvorm van een handschoen heeft, maar ook voor het feit dat de training top strak om het lichaam valt. Het nieuwe trainingspak van Real wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Deze broek is aan de zijkanten uitgerust met witte adidas strepen en bevat ook in het wit de logo's van de club en het Duitse sportmerk. Bovendien is de trainingsbroek voorzien van twee zakken met een rits en is er ook een rits aan de onderkant van de de trainingsbroek te vinden. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Verder heeft de trainingsbroek een strakke pasvorm.

Zoals alle trainingskleding van adidas is het nieuwe trainingspak van Real uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en er dus voor zorgt dat sterren als Ronaldo, Isco, Benzema, James, Bale, Pepe, Ramos en andere sterren optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe pak van Real Madrid. Check ook het nieuwe Real Madrid presentatiepak voor 2017!

Blauw Real Madrid trainingspak kopen

Het nieuwe, blauwe Real Madrid trainingspak voor 2017 kan je per direct kopen in de onderstaande online shops voor kinderen en volwassenen. Hier kunnen de sweater en trainingsbroek los van elkaar gekocht worden. De training sweater heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De trainingsbroek is € 54,95 voor volwassenen en € 44,95 voor KIDS. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Scoor je nieuwe Real Madrid trainingspak in deze SHOP!

Real -madrid -trainingspak -2017