2 december 2015

Real Madrid trainingspak 2016

Real Madrid en Adidas hebben weer een nieuw trainingspak gelanceerd. Dit trainingspak wordt door De Koninklijke gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede helft van het seizoen 2015-2016. Dit trainingspak wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up vanaf december 2015 tot en met mei 2016. In juli 2016 zullen de club en Adidas pas weer een geheel nieuwe trainingslijn lanceren. Het nieuwe trainingspak van Real Madrid bestaat uit een training top en een trainingsbroek, welke los van elkaar gekocht worden. Daarover straks meer. Het pak valt in ieder geval op.

Fel geel Real Madrid trainingspak 2016

Het nieuwe Real Madrid trainingspak 2016 bestaat allereerst uit een fel gele trainingssweater. Deze sweater of training top wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met aan de linker zijkant een rits. Over de schouders en mouwen van de training top (door Adidas overigens een trainingsshirt genoemd) lopen grijze strepen van Adidas. Waarschijnlijk zullen deze strepen vanaf het seizoen 2016-2017 op de zijkanten van de trainingsjacks en sweaters komen te staan, evenals dat nu het geval is bij de trainingspakken van bijvoorbeeld Duitsland en Spanje. Verder bevat de sweater het logo van Adidas (sinds 1998 kledingsponsor van de club) in het grijs op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van Los Blancos in het licht grijs en fel geel. Daarnaast is de onderkant van de sweater uitgerust met een horizontale grijze band. Het nieuwe trainingspak van Real Madrid wordt gecompleteerd door een donker grijze trainingsbroek met ook weer fel gele accenten. Zo bevat de bovenkant van de broek een fel gele horizontale band en ook de logo's van Adidas en de club hebben deze kleur. De strepen van Adidas op de zijkanten van de trainingsbroek zijn bovendien fel geel. De Real Madrid trainingsbroek is ook uitgerust met twee zakken. Kenmerkend aan de broek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt en aan de onderkant een rits bevat, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Alle Real Madrid trainingskleding is uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt ervoor dat sterren als Ronaldo, Bale, Isco, James, Kroos en Ramos optimaal kunnen presteren, doordat het zorgt voor afstoot van vocht, ventilatie en verkoeling. Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2016. Real Madrid en Adidas lanceerden ook een speciaal presentatiepak voor 2016. Deze wordt alleen gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden.

Real Madrid trainingspak kopen

Het nieuwe fel gele Real Madrid trainingspak is per direct te koop voor volwassenen. De prijs van het fel gele Real Madrid trainingssweater voor 2016 is € 75,- en de trainingsbroek heeft een prijs van € 50,-, waardoor het een vrij duur trainingspak hebt. Dan heb je wel wat! Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Real Madrid pak in de officiële Adidas shop
of hier!

Real -madrid -training -top -2016

Real -madrid -trainingsbroek -2016