15 juli 2016

Real Madrid trainingspak 2016-2017

Het nieuwe paarse trainingspak van Real Madrid voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de Spaanse club. In dit nieuwe pak werken de spelers van de club uit de hoofdstad van Spanje de trainingen en warming-up af gedurende komend seizoen. Dit betreffen de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Champions League en Copa del Rey wedstrijden komend seizoen. De Koninklijke is afgelopen seizoen als tweede geëindigd en won bovendien de Champions League. We bespreken hieronder het design van het nieuwe pak van de Champions League winnaar. Deze bestaat uit een top en strakke trainingsbroek.

Real Madrid training top en trainingsbroek 2016-2017

De trainingssweater van het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2016-2017 is geheel paars en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals. Kenmerkend aan de sweater zijn de mouwen. Deze mouwen lopen tot driekwart en worden afgesloten door een blauwe en grijze lijn. Vanuit de onderkant van de mouwen lopen strakkere mouwen, welke aan de zijkant een opening voor de duimen bevat, zodat deze als een soort van handschoen gedragen kunnen worden. Verder bevat de zip top van Real Madrid de logo's van de club en Adidas op de borst. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 1996 de tenues en trainingskleding van Real Madrid en staat bovendien met de drie witte strepen op de zijkanten van deze trainingssweater. Het nieuwwe Real Madrid pak wordt gecompleteerd  door een zwarte trainingsbroek met paarse accenten. Deze paarse accenten komen terug in de drie strepen van het merk aan de zijkanten en twee banen aan de bovenkant van de pants. Deze horizontale strepen zijn er in twee tinten paars. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten natuurlijk twee zakken en de logo's van de club die in 2016  de Champions League won en kledingsponsor Adidas. Kenmerkend aan deze trainingsbroek is dat deze strak om de benen valt en aan de onderkant ritsen bevat, zodat je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen.

De nieuwe trainingspakken van Real Madrid zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers optimaal kunnen presteren, door het verkoelende, ventilerende en vochtafstotende effect. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingspak. Vanaf nu trainen sterren als Ronaldo, James, Bale, Kroos en andere sterren in dit pak.  Tot zover de technische informatie van het pak. Check ook het mogelijke nieuwe paarse Real Madrid trainingsshirt voor 2016-2017.

Real Madrid trainingspak kopen

Het paarse Real Madrid trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu in de onderstaande shops. Zoals aangegeven bestaat het pak in ieder geval uit twee losse items. Dit betekent dat deze ook als losse items gekocht kunnen worden. De top heeft waarschijnlijk een prijs van € 75,- en de trainingsbroek een prijs van € 50,-. Voor kinderen heeft de top een prijs van € 65,- en de trainingsbroek een prijs van € 45,-. Bovendien hebben de club en Adidas een ander pak gelanceerd, welke een trainingsjack bevat. Dit pak heeft een prijs van € 89,95 voor kinderen en € 99,95 voor volwassenen. Wil je andere Real producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Real voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe Real Madrid trainingspak in de officiële ADIDAS Real SHOP!

of in deze Real Madrid shop 

of de Real Madrid STORE.

Paars -real -madrid -pak -2016-2017