2 december 2021

Real Madrid Teamgeist trainingsshirt 2021-2022

De adidas Teamgeist collectie is terug! Voor iedere club uit de top tier van adidas heeft het merk een speciale Teamgeist collectie gelanceerd, zo ook voor Real Madrid. Het is inmiddels alweer vijftien jaar geleden dat adidas het Teamgeist template introduceerde. De meesten zullen dus moeten graven in het geheugen of het template nog niet kennen. Adidas gebruikte het Teamgeist template voor de voetbalshirts in het seizoen 2006-2007 voor de voetbalshirts van de clubs waarvan het kledingsponsor was en de nationale elftallen in die periode. De Teamgeist collectie van Real Madrid bestaat uit een trainingsshirt, trainingsjack, t-shirt en een sweater. 

Real Madrid Teamgeist collectie 2021-2022

Teamgeist staat voor oer Duitse degelijkheid en de Teamgeist collectie van Real Madrid is dan ook weinig spannend. Het template werd ook gebruikt voor het Real Madrid thuisshirt 2006-2007. Het Real Madrid Teamgeist trainingsshirt is dus bijna een kopie van dit voetbalshirt. Het shirt is geheel wit en bevat zowel zilveren als navy blauwe accenten. Het Teamgeist template wordt vooral gekenmerkt door de ''golven'' die op verschillende plekken op het shirt geplaatst zijn. De zijkanten van de kraag bevatten een zilveren golf en ook langs de zijkanten van het Teamgeist trainingsshirt van Los Blancos bevindt zich een zilveren golf. Een ander kenmerk van het template zijn de dunne verticale jacquard lijnen die in het voetbalshirt verwerkt zijn. Het Teamgeist trainingsshirt bevat verder een ronde hals met kleine opstaande kraag. De adidas strepen staan in het donkerblauw op de schouders en de mouwen worden afgesloten door een subtiele lijn in het donkerblauw. Het adidas logo prijkt op het midden van de borst en het Real Madrid. De linkermouw van het trainingsshirt bevat het Teamgeist trademark logo. Een verschil met het voetbalshirt van 2006-2007 is dat op dit shirt niet het logo van de hoofdsponsor van destijds staat. BENQ Siemens was in 2006-2007 de shirtsponsor van de club uit de Spaanse hoofdstad. De Teamgeist trainingsshirts hebben overigens een wat wijdere pasvorm dan dat we nu gewend zijn.

Het Real Madrid Teamgeist trainingsjack heeft dezelfde look als het trainingsshirt. Het jack is volledig wit en bevat een zilveren golf op de mouwen. De adidas strepen bevinden zich aan de onderkant van de mouwen van het trainingsjack. De mouwen van het jack zijn verder uitgerust met duimgaten en de hals en de zijkanten van het jack bevatten donkerblauwe golven. De logo's van de club en adidas staan op het trainingsjack wel op de linker- en rechterborst. Op de achterkant van het jack staat ook het adidas logo met het Teamgeist logo. Dit jack is gemaakt van geweven polyester. Dit is een wat ruwer materiaal dan de jacks van het Real Madrid trainingspak.

De Real Madrid Teamgeist collectie bevat ook een sweater en een t-shirts. Deze zijn donkerblauw met zilveren adidas strepen en witte accenten. Deze items kun je bovendien combineren met een cap en een woven trainingsbroek. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Real Madrid Teamgeist collectie 2021-2022. Deze items worden (waarschijnlijk) niet door de spelers gedragen dit seizoen, maar zijn puur een toevoeging op de collectie van dit seizoen.

Real Madrid Teamgeist collectie bestellen

De adidas Real Madrid Teamgeist collectie 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Alle items zijn alleen voor volwassenen beschikbaar, namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. Het trainingsshirt is € 74,95, het trainingsjack € 89,95, het t-shirt € 54,95, de sweater € 69,95 en de cap € 39,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de adidas Teamgeist collectie van Real Madrid direct in de adidas SHOP!

Real Madrid Teamgeist trainingsshirts 2021-2022

Real Madrid Teamgeist collectie 2021-2022