6 januari 2021

Real Madrid presentatiepak 2021

Na het lichtblauwe Real Madrid trainingspak 2021 hebben de club en kledingsponsor adidas nu ook het nieuwe presentatiepak gepresenteerd. Het verschil tussen beide trainingspakken is dat de spelers in het nieuwe trainingspak ook daadwerkelijk de trainingen en warming-up afwerken en het presentatiepak wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden. Dit pak betreft het pak voor de periode januari tot mei 2021. Dit betreft dan ook direct één van de laatste items van de collectie van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en adidas pas weer nieuwe trainingspakken voor het seizoen 2021-2022.

Lichtblauw Real Madrid presentatiejack en trainingsbroek 2021

Het Real Madrid presentatiepak 2021 bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek en beide items hebben dezelfde kleuren als het nieuwe trainingspak. Het jack is geheel lichtblauw (door adidas ''Bright Cyan'' genoemd) en bevat zowel roze als witte details. De adidas strepen hebben namelijk deze kleuren. Deze strepen zijn geplaatst aan de onderkant van de mouwen. Dit is kenmerkend voor het Condivo 20 template van adidas. Alle presentatie- en trainingspakken van het Duitse sportmerk hebben dit jaar dit template. Het Real Madrid logo op de linkerborst is ook wit en het adidas logo op de andere borst is roze. Verder heeft het Real Madrid presentatiejack 2021 de bekende kenmerken. Het jack is uitgerust met een hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten zakken, waarin je spullen op kunt bergen. De mouwen zijn bovendien uitgerust met geribbelde boorden voor ventilatie.

Het Real Madrid presentatiepak wordt de komende periode gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Deze zogenaamde presentatiebroek heeft ook weer roze en witte details. De rechterpijp van de broek bevat witte adidas strepen en de linkerpijp roze strepen. Het Real Madrid embleem op de rechterpijp is wit en op de andere pijp prijkt het adi logo in het roze. De presentatiebroek bevat aan de bovenkant een tailleband. Daaronder bevinden zich twee zakken. Verder bevat de broek aan de onderzijde enkelritsen. Het trainingspak heeft een normale pasvorm en bestaat voor 100% uit polyester. Zoals alle performance trainingspakken van het Duitse sportmerk is ook dit pak weer voorzien van de adidas AeroReady technologie. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Hierdoor kun je het presentatiepak van ''Los Blancos'' perfect casual dragen, maar kun je er ook bijvoorbeeld in sporten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ramos, Hazard, Benzema, Odegaard, Marcelo, Modric, Rodrygo en andere spelers.

Real Madrid presentatiepak bestellen

Het nieuwe presentatiepak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het jack en de trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. Voor volwassenen is het trainingsjack € 80,- en voor kinderen € 70,-. De trainingsbroek bestel je vanaf € 50,-. Check ook andere Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Real Madrid trainingspak in deze winkel

of de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP! 

Real Madrid presentatiepak 2021

Real Madrid presentatiepak 2021 - Lichtblauw