6 januari 2017

Real Madrid presentatiepak 2017

Real Madrid draagt vanaf nu een geheel nieuw presentatiepak. Deze is vandaag gelanceerd door Adidas en de Spaanse grootmacht uit Madrid. Het presentatiepak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden het en verblijf in het hotel. Bovendien wordt het pak ook vaak door de spelers van Real Madrid gedragen wanneer zij de pers te woord staan. Dit nieuwe trainingspak wordt door de spelers alleen gedragen van januari 2017 tot mei 2017. Dit is het laatste pak van Real voor het seizoen 2016-2017. Medio mei/juni wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 door Real Madrid en Adidas gelanceerd. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe presentatie trainingspak van de winnaar van het WK voor clubteams en de Champions League.

Blauw Real Madrid presentatiepak 2017

Het presentatiepak van Real Madrid voor 2017 bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek. Het trainingsjack is overwegend donkerblauwe (door Adidas raw purple genoemd) en enkele witte accenten. Deze witte accenten komen terug op de trip op de capuchon. Het wit is ook terug te vinden op de drie Adidas strepen aan de zijkanten van het jack. Op de borst prijken in het wit de logo’s van de club en van Adidas. De zijkanten van het presentatiejack zijn uitgerust met twee zakken. Het nieuwe presentatiejack wordt gecomplementeerd door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten de drie Adidas trademark strepen en op de broek staan ook de logo’s van de club en Adidas. Ook de trainingsbroek is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Kenmerkend aan de trainingsbroek zijn de ritsen aan de onderkant van de broek. Hierdoor kan je de presentatiebroek gemakkelijk over je (voetbal)schoenen aan en uit doen. Check hieronder het nieuwe Real Madrid presentatiepak voor 2017 en check ook het nieuwe Real Madrid trainingspak! 

Alle Real Madrid trainingskleding is uitgerust met de Adidas Climalite of Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe presentatiepak zijn vanaf nu sterren als Ronaldo, Bale, Benzema, Sergio Ramos, Kroos, Marcelo en andere sterren te zien.

Real Madrid presentatiepak kopen

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak voor 2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. Het jack en de presentatiebroek kunnen los van elkaar gekocht worden voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het trainingsjack voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De prijs van de presentatiebroek is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De totale prijs van het trainingspak voor volwassenen is dus € 134,90 en voor kinderen € 114,90. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. GRATIS VERZENDING EN DIRECTE LEVERING!

Scoor je nieuwe Real Madrid trainingspak in deze SHOP!

Real -madrid -presentatiepak -2017