2 december 2015

Real Madrid presentatiepak 2016

Adidas en Real Madrid hebben tegelijkertijd met het nieuwe trainingspak een nieuw presentatiepak gelanceerd voor de tweede helft van het seizoen 2015-2016. Dit trainingspak wordt door sterren als Ronaldo, Bale, James, Isco, Kroos en Ramos gedragen in de voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van december 2015 tot mei 2016. In juli 2016 zullen Adidas en De Koninklijke weer een geheel nieuwe trainingslijn lanceren. Dit trainingspak wordt alleen gedragen tijdens het verblijf in het hotel en het reizen naar de wedstrijden van de club. In dit pak wordt dus niet getraind door de spelers. Ook wordt het pak vaak door de staf gedragen of als de spelers de pers te woord staan. Ook het nieuwe presentatiepak van de club uit de Spaanse hoofdstad bevat weer opvallende kleur. Het pak is voor zowel kinderen als voor volwassenen gelanceerd.

Grijs/gele Real Madrid presentatiepak 2016

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak 2016 is overwegend donker grijs (deepest space F10) en wordt verder gekenmerkt door de fel gele (solar yellow) accenten. Zo zijn de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen fel geel, evenals het logo van Real Madrid en het Duitse sportmerk op de borst. Verder bevat de borst een design van het verticale dunne lijnen. Hiermee is ook het nieuwe presentation suit van Real gebaseerd op het Tiro template van Adidas. De onderkant van het jack is uitgerust met twee horizontale banen, waarvan één licht grijs (Grey) en één fel geel is. Uiteraard is het trainingsjack van het pak ook uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. Het presentatiepak van Real Madrid bevat een donker grijze trainingsbroek met aan de zijkanten de fele stripes van Adidas. Ook de presentatiebroek bevat twee zakken en de logo's van de club en het Duitse sportmerk zijn ook vertegenwoordigd op de broek. De trainingsbroeken van Adidas hebben tegenwoordig een strakke pasvorm dan voorheen het geval was. Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid presentatiepak voor 2016. De club van Benitez heeft ook een speciaal trainingspak gelanceerd. Hierin werken de spelers van Real Madrid ook echt de trainingen en warming up af. De presentatiepakken bestaan voor 100% uit een woven polyester, waarin de Climacool technologie van Adidas is verwerkt. Dit systeem zorgt voor afvoer van zweet en vocht en bovendien voor verkoeling en ventilatie.

Real Madrid presentatiepak kopen

Het nieuwe presentatiepak van Real Madrid voor 2016 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en voor kinderen ongeveer € 100,-. Wil je liever andere producten van Real Madrid kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Real Madrid shirt voorzien van de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of alle sterspelers. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Real Madrid presentatiepak in de officiële Adidas shop
of hier!

Real -Madrid -presentatiepak -2016