Vandaag is het nieuwe Real Madrid presentatiepak 2015-2016 officieel gelanceerd door Real Madrid en Adidas. De bekendmaking van het presentatiepak volgt op de lancering van het nieuwe Real Madrid thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 gisteren. Het presentatiepak heeft dezelfde accenten als de andere trainingskleding van de club. Dit pak wordt door de Real Madrid sterren zoals Ronaldo, Bale, James, Kroos, Ramos en Benzema gedragen in de voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa Del Rey wedstrijden gedurende 2015-2016. Het presentatiepak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel, waardoor het pak ook wel het Real Madrid buspak of Real Madrid hotelpak wordt genoemd.

Witte Real Madrid presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak 2015-2016, welke voor 100% uit een woven polyester bestaat, is zoals vrijwel alle nieuwe trainingskleding van de club overwegend wit en bevat donker blauwe Adidas strepen over de schouders en mouwen van het trainingsjack. De navy blauwe details (deepest space zoals Adidas het noemt) komen bovendien terug in een band aan de onderkant van het trainingsjack. De onderkant van het jack bevat bovendien een fel gele (solar yellow) band. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het navy blauw en het logo van Real Madrid op de linker borst is ook navy blauw. Verder is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Deze zakken zijn uitgerust met een rits. Opvallend is dat de borst van het jack is voorzien van dunne verticale lijntjes. De mouwen zijn voorzien van elastische boorden. De trainingsbroek van het Real Madrid presentatiepak is ook navy blauw en over de zijkanten van het pak lopen de drie fel gele Adidas strepen. Ook de broek van het pak is uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten en de logo's van Real Madrid en Adidas mogen natuurlijk niet ontbreken op het pak. Deze zijn fel geel. De trainingsbroek van het Real Madrid presentatiepak valt bovendien strak om de benen, omdat het elastisch materiaal bevat. Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid presentatiepak 2015-2016, welke vanaf juni/juli 2015 gedragen gaat worden door de sterren van Real Madrid.

Real Madrid presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Real Madrid presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Real Madrid shop van Adidas. De prijs van het pak in volwassen maten is € 109,95 en de prijs van het Real Madrid presentatiepak in kindermaten of KIDS maten is € 89,95. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas scoor je nog eens 15% EXTRA KORTING

. Check daar ook de overige nieuwe Real Madrid trainingskleding, die dezelfde kleuren bevat als het presentatiepak 2015-2016.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Witte -real -madrid -presentatiepak -2015-2016

Real -madrid -presentatiejack -2015-2016

Real -Madrid -logo -presentatiejack -2015-2016