26 november 2015

Real Madrid pre match trainingsshirt 2016

Ook Real Madrid heeft een inloopshirt toegevoegd aan de collectie voor het tweede deel van het seizoen 2016. In dit shirt werken sterren als Ronaldo, Bale, James, Isco en Ramos de warming-up af ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden van januari tot mei 2016. Het inloopshirt of pre match top behoorde dit seizoen nog niet tot de Adidas collectie van Real Madrid. Het team droeg tijdens de warming-up voor de wedstrijd altijd de trainingsshirts, waarin de club ook de trainingen afwerkte. Het is dan ook voor het eerst in de geschiedenis van de samenwerking tussen Real en Adidas dat er een dergelijk shirt wordt gelanceerd. Het pre match top heeft een wat rijker design en is daarom duurder. Adidas heeft van hetzelfde design gebruikt gemaakt als de Euro 2016 pre match tops van bijvoorbeeld Duitsland, Spanje en Rusland.

Wit Real Madrid pre match top 2016

Het nieuwe Real Madrid inloopshirt voor 2016 is geheel in stijl van de kleuren van het Real Madrid thuisshirt 2015-2016 en is overwegend wit met zilveren details. Deze zilveren details komen allereerst terug in de strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Waar de drie strepen op bijvoorbeeld de pre match tops van Duitsland voor het EK van 2016 over de zijkanten van het shirt lopen, is dit bij het trainingsshirt van Real Madrid niet het geval. Vanaf 2016-2017 lopen de drie stripes van Adidas waarschijnlijk wel over de zijkaten van het shirt. Verder wordt het design van het shirt gekenmerkt door de all-over print van de naam van de club. Deze print begint vaag ter hoogte van de borst en loopt naar de onderkant over in een donkerdere kleur zilver of grijs. Verder is het pre match shirt uitgerust met een brede crew neck en staan de logo's van Adidas en de club op de borst. Het nieuwe shirt van Real Madrid wordt vanaf eind 2015/begin 2016 gedragen in de warming-up van de club. Zoals alle trainingskleding van de club bestaat het shirt voor 100% uit polyester en is het uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie moet zorgen voor betere prestaties door het vochtafstotende, ventilerende en verkoelende effect dat het heeft. Tot zover het design en kort wat technische details. Check hieronder de foto!

Real Madrid pre match top kopen

De Adidas pre match tops van Real Madrid zijn vrij prijzig. Waar je het regulier trainingsshirt scoort voor een prijs van € 43,- voor volwassenen en € 38,- voor kinderen, is het pre match top vrij duur en alleen beschikbaar in volwassen maten. De prijs van het shirt is € 60,-. Dan heb je wel gratis verzending en directe levering! Wil je goedkopere of andere Real Madrid producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Real Madrid inloopshirt in de Adidas Real Madrid shop
of hier!

Real -madrid -inloopshirt -2016