7 december 2016

Real Madrid pre match shirt 2017

Real Madrid en adidas hebben vandaag het nieuwe warming-up shirt of het zogenaamde pre match top voor 2017 gelanceerd. Dit inloopshirt wordt door Los Blancos gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Dit nieuwe pre-match shirt wordt door de Madrilenen dus gedragen in de periode januari 2017-mei 2017. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

Nu al enthousiast over dit unieke shirt? Scoor het nieuwe pre match shirt in deze SHOP!

Real -madrid -warming -up -shirt -2017

Wit/paars Real Madrid pre match top 2017

Het nieuwe Real Madrid warming-up shirt voor 2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van Real Madrid en is wit met paarse accenten. Het shirt is geheel wit en bevat een paarse v-hals. De paarse accenten komen ook terug in de brede bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een print van ruiten over de bovenkant van het shirt. Dit design van vervagende ruiten in het grijs/wit zagen we eerder terug komen in het nieuwe trainingsshirt van Duitsland en Spanje voor 2017. Ook de pre match tops van deze landen haalden hun inspiratie uit de voetbalshirts en tenues uit de jaren '80 en '90. Op de borst prijken de logo's van Real Madrid en adidas. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 1998 de tenues en trainingskleding van ''De Koninklijke''. Het nieuwe warming-up tenue van Real Madrid voor 2017 kan perfect gecompleteerd worden door het witte traininsgsbroekje van de club.

Zoals alle trainingskleding van de Madrilenen is ook het nieuwe pre-match top voor 2017 uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder een foto van het shirt dat vanaf nu gedragen zal worden door sterren als Ronaldo, James, Isco, Benzema, Bale, Ramos, Marcelo en nog meer sterren.

Real Madrid trainingsshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid pre match shirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen voor zowel volwassenen als kinderen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Real Madrid pre match top 2017 in deze officiële SHOP! 

Real -madrid -pre -match -top -2017