19 december 2016

Real Madrid en adidas lanceren WK 2016 winners t-shirt

Real Madrid heeft afgelopen weekend voor de vijfde keer in de geschiedenis het wereldkampioenschap voor clubteams op haar naam geschreven. Na het toernooi eerder al in 1960, 1998, 2002 en 2014 op haar naam geschreven te hebben, wonnen de Madrilenen deze ook afgelopen weekend. In de finale werd de Japanse club Kashima Antlers met 4-2 verslagen. In Yokohama rekende Real Madrid na verlenging met de Japanners af. Ronaldo maakte weer eens het verschil voor de Spanjaarden. De sterspeler scoorde drie keer en Benzema één keer. Speciaal ter ere van het winnen van het WK voor clubteams hebben adidas en de club een t-shirt gelanceerd, welke door de spelers van Real Madrid direct na het winnen van de wedstrijd werd gedragen.

Het nieuwe Real Madrid WK winners 2016 t-shirt is geheel wit en bevat een paarse print, geheel in Captain Tsubasa stijl. De print is uitgerust met de naam van de club, zowel in onze taal als de Japanse taal. Verder bevat de print de tekst: ''CLUB WORLD CHAMPION''. Uiteraard mag de afbeelding van de beker niet ontbreken, evenals de naam van de club en het jaartal. Ook de leus van adidas staat op dit nieuwe Real Madrid t-shirt: ''FIRST NEVER FOLLOWS''' Check hieronder een foto van het speciale Real Madrid t-shirt. Door het winnen van het WK voor clubteams mag Real Madrid overigens tot en met het WK voor clubteams volgend jaar een speciale badge op de voetbalshirts dragen. Dit betreft de zogenaamde WK 2016 winners badge, welke op het midden van de borst zal verschijnen. 

Wil je het nieuwe Real Madrid WK 2016 winners t-shirt direct kopen? Dat kan vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen. Het t-shirt voor volwassenen heeft een prijs van €34,95 en voor kinderen €32,95. Check in deze shop ook andere Real Madrid producten. Directe levering!

Koop het nieuwe Real Madrid WK winners t-shirt in DEZE SHOP!


Real -madrid -wk -winners -t -shirt -2016