17 augustus 2016

Real Madrid en Adidas lanceren nieuw warming-up shirt voor 2016-2017

Real Madrid treedt komend seizoen aan in een flitsend warming-up shirt. Dit door Adidas zogenoemde pre match thuisshirt wordt door de club alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. Dit shirt zal dus niet door de Champions League winnaar gedragen worden tijdens de trainingen van de club gedurende 2016-2017 en dus alleen tijdens het warmlopen. Het shirt heeft dan ook een rijker design dan het reguliere trainingsshirt van Los Blancos en daarom iets duurder. Daarover straks meer. We bespreken eerst het flitsende design van het speciale inloopshirt van de elfvoudig Europa Cup I winnaar.

Real Madrid pre match top en tenue 2016-2017

Het nieuwe warming-up shirt van de Madrilenen is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de flitsende print van witte strepen over het shirt. Deze print is zowel op de voor- als de achterkant van het inloopshirt aanwezig. Op de onderkant van het pre match thuisshirt zijn deze strepen iets meer aanwezig dan aan de bovenkant. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals of crew neck. Het logo van Adidas staat op de rechter borst in het wit. De Duitse kledingsponsor verzorgt al sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club uit de Spaanse hoofdstad. De andere borst bevat het logo van de Spaanse club in het navy blauw en wit. Opvallend aan het nieuwe warming-up shirt is dat er op dit shirt geen Adidas strepen staan. De iconische drie strepen van het sportmerk staan noch op de schouders en mouwen, noch op de zijkanten van het shirt. Dit geldt voor alle warming-up shirts die Adidas gelanceerd heeft voor de grote clubs. Ook de pre match tops van bijvoorbeeld Juventus, Chelsea en Bayern München hebben het flitsende design (maar dan in een andere kleur) en hierop ontbreken ook de strepen van Adidas. Het nieuwe warming-up tenue van Real Madrid kan gecompleteerd worden door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten wel drie strepen van Adidas. Op deze shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. Zoals alle trainingskleding van de Spaanse club zijn ook deze shirts uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de pre match thuisshirts, welke door Ronaldo, Bale, James, Kroos, Ramos, Marcelo, Pepe en andere sterren worden gedragen tijdens de warming-up voorafgaande aan de 2016-2017 wedstrijden!

Real Madrid warming-up shirt 2016-2017 kopen

Het Real Madrid pre match top voor 2016-2017 kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor KIDS is € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Check daar ook andere Real Madrid producten, zoals de voetbalshirts en tenues. Of check het overzicht met beschikbare Los Blancos producten hiernaast of hieronder.Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PRE MATCH top exclusief in deze ADIDAS SHOP!


Real -madrid -adidas -pre -match -shirt -2016-2017