4 juni 2017

Real Madrid Champions League LA DUODECIMA winners t-shirts en voetbalshirts 2017

Nadat Real Madrid in het Millennium Stadium in Cardiff de Champions League gewonnen heeft, hebben adidas en de club direct de Champions League winners t-shirts en andere collectie gelanceerd. Real Madrid versloeg in de finale Juventus met 4-1 door doelpunten van Ronaldo (2 keer), Casimero en Asensio. Hierdoor pakte de club voor de twaalfde keer in de geschiedenis de Europa Cup I. Eerder deed de club dat al 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014 en 2016. De twaalfde cup (LA DUODECIMA) is dan ook het thema in de nieuwe winners collectie van Real Madrid. Check ze direct hieronder.

Real Madrid adidas Champions League 2017 winners t-shirt

Het Real Madrid Champions League 2017 winners t-shirt van adidas is geheel wit en bevat een flitsende print van nummer 12 in twee andere belangrijke kleuren van de club: paars en zwart. Op de rechter borst prijkt het adidas performance logo in het zwart en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Onder de nummer 12 bevindt zich nog een speciaal vlak waarin de tekst: ''CHAMPIONS – CARDIFF 2017'' staat. Onder dit vlak bevinden zich het Champions League logo en het speciale logo van de finale in Cardiff. Het shirt bevat verder een ronde hals en kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen heeft het t-shirt een prijs van € 34,95 en voor KIDS € 29,95. SHOP ze direct in deze winkel!

Real Madrid Champions League 2017 winners LA DUODECIMA voetbalshirts

Naast de t-shirts kan je nu ook de Real Madrid voetbalshirts met een speciale Champions League winners bedrukking laten voorzien. Wanneer je voor deze Champions League winners bedrukking kiest, dan wordt op de borst de Champions League finale 2017 opdruk toegevoegd. Deze opdruk bevat alle details van de finale: ''FINAL CARDIFF 2017- NATIONAL STADIUM OF WALES – 3 JUNE – Real Madrid CF vs JUVENTUS FC.'' Daarnaast wordt de achterkant van het shirt bedrukt met een print ter ere van het winnen van de twaalfde Europa Cup I. Dit betreft een gouden bedrukking, waarvan een opdruk van de Champions League beker onderdeel is. Bovendien staat de tekst: ''LA DUODECIMA – 12 – Real Madrid'' op de achterkant van het shirt. Alle Real Madrid shirts kan je kopen met deze unieke print. Check alle shirts in deze SHOP. Alleen op het thuisshirt moet je zelf de bedrukking nog toevoegen bij de optie ''Spelersnaam & nummer (Fan STYLE). 

Real Madrid Champions League winners shawl en cap 2017

Naast de t-shirts en voetbalshirts heeft adidas ook nog een speciale cap en shawl gelanceerd. De pet ter ere van het winnen van de Champions League heeft een prijs van € 29,95 en de shawl heeft een prijs van €19,95. Deze items bevatten ook een verwijzing naar het behalen van ''LA DUODECIMA.'' Check deze nieuwe producten in deze online SHOP.