28 mei 2018

Real Madrid Champions League winnaars collectie 2018

Voor de 13e keer liet Real Madrid zich afgelopen weekend kronen tot de beste ploeg in Europa. Niet alleen dat is een record maar de aanvoerder van Real Madrid mocht de cup met de grote oren ook nog eens voor het 3e jaar op rij omhoog houden. Waar ‘’ De Koninklijke’’ het dit seizoen in de competitie erg zwaar hadden, was de ploeg van sterspeler Cristiano Ronaldo heer en meester in de Champions League. Alleen de Italiaanse landskampioen Juventus zorgde voor veel spanning bij de Spaanse fans. In de finale werd Liverpool verslagen. Waardoor Sergio Ramos in Kiev de cup omhoog mocht houden. Adidas, de Duitse kledingsponsor van Real Madrid, speelde meteen in op deze overwinning met een speciale Champions League winnaars collectie. Nieuwsgierig naar deze producten? Check de details hieronder!

Real Madrid Champions League winnaars collectie

Afgelopen zaterdag zag 61.000 supporters in het NSK Olimpiejsky stadion in Kiev hoe Gareth Bale schitterde met 2 doelpunten. Eén van deze doelpunten was natuurlijk de nu al legendarische omhaal waarmee Real Madrid met 2-1 voor kwam. Door de overwinning van Real Madrid op Liverpool veroverde de ploeg van Zinédine Zidane voor het 3e jaar op rij de Champions League. Om dit te kunnen vieren heeft adidas een nieuwe collectie gelanceerd met het speciale shirt. Dit shirt heeft natuurlijk een witte basis. Wat meteen opvalt aan dit shirt is de grote 13 op de voorkant van het shirt. De 1 is blauw en de 3 is zwart. Dit getal 13 staat voor het aantal keer dat Real Madrid de Champions League, of de Europa Cup 1, heeft gewonnen. In de 13 is op een schitterende wijze ook nog een verwijzing naar het feit dat Real Madrid de eerste club is die de Champions League 3 jaar op rij wint. Onder de 1 staat namelijk ‘’ST Time’’ en onder de 3 staat ‘’ In a row.’’ Aan de rechterkant van het getal 13 staat Champions en rechts bovenaan staat Kyiv. Dit is de stad waar Real Madrid dit weekend de Champions League veroverde. Op de rechterkant van de borst van het shirt staat het logo van adidas. De Badge of Sports is blauw van kleur. Adidas en Real Madrid hebben al een samenwerking sinds 1998. Sinds deze samenwerking won Real Madrid 7 keer de Cup met de grote oren. Waarvan 4 keer in de afgelopen 5 jaar. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Real Madrid.

Het witte T-shirt is niet het enige shirt. De collectie is namelijk ook uitgerust met een blauw T-shirt om de overwinning op Liverpool te vieren. Dit blauw shirt heeft op de voorkant van het shirt een grote 13 staat. Deze is wit van kleur. In een rondje om de 13 staan alle speelsteden waar Real Madrid één van de 13 overwinningen heeft behaald. Hierom omheen is nog een rondje te zien waar de tekst ‘’CAMPEONES’’ staat. Deze wordt versierd met 13 sterren. Welke natuurlijk refereren naar de 13 gewonnen finales in de Europacup 1 of in de Champions League. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Real Madrid. Andere producten die behoren tot de collectie van Real Madrid zijn twee sjaals en een Real Madrid snapback.

Real Madrid shirt bestellen.

De nieuwe fan artikelen van Real Madrid zijn te bestellen in de webshop van adidas. De shirts zijn zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) als voor volwassenen (S, M, L). Voor kinderen bent u € 19,95 kwijt en voor volwassenen betaald u € 24,95. Bent u opzoek naar andere fan merchandise artikelen van de beste ploeg van Europa? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder, en bestel u producten in de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Champions League winnaars collectie in de ADIDAS WEBSHOP!

Scoor je fan merchandise in DEZE WEBSHOP