30 augustus 2016

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2016-2017

'Los Blancos', beter bekend als Real Madrid heeft in samenwerking met kledingsponsor Adidas de nieuwe Champions League trainingsshirts gelanceerd. De nieuwste Real Madrid Champions League trainingsshirts worden door de spelers van Real Madrid (C. Ronaldo, Bale, James, Modric, Morata en meer) gedragen gedurende trainingen voorafgaand aan Champions League thuis- en uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. In dit kampioenenbal neemt de Koninklijke speelt Real Madrid minimaal 6 wedstrijden. Hieronder bespreken we het design van de nieuwste Real Madrid trainingsshirts.

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2016-2017 thuis

Adidas heeft 2 Champions League trainingsshirts voor de Madrilenen gelanceerd. De basiskleuren van deze shirts zijn paars en zwart. Het paarse Real Madrid Champions League trainingsshirt draagt Real Madrid gedurende trainingen voorafgaand aan Champions League thuiswedstrijden. Het paars wordt door Adidas super purple genoemd. Het paars op het shirt oogt fris en oogt lichter dan het paars dat o.a. terugkomt op het nieuwste uitshirt van de Madrilenen. Dit Real Madrid shirt toont enkele verrassingen. Het beeldt een ronde hals uit. De voorste helft van deze hals is 'super purple', terwijl de achterste helft van deze hals zwart is. Opvallend is de print op de schouders en mouwen. De print bevat enkele slogans die ook terugkomenHet logo van Los Blancos op de linkerborst gedrukt. Dit logo is wit en bevat niet de gebruikelijke kleuren. Op de rechterborst is het logo van de Champions League te zien, terwijl een wit Adidas logo de linkermouw versierd. Opvallend zijn de paarse Adidas Trademark strepen langs de zijkanten van het Champions League trainingsshirt.

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2016-2017 uit

Het Real Madrid Champions League trainingsshirt dat de Koninklijke gebruikt tijdens trainingen voorafgaand aan Champions League uitwedstrijden is overwegend zwart van kleur. Het zwart wordt door adidas carbon black genoemd. De opvallende details die we terug zagen komen op het Real Madrid 'thuis' Champions League trainingsshirt zien wij ook terugkomen op het 'uit' Champions League trainingsshirt. Enige afwijking is dat de ronde hals volledig zwart is.

De nieuwe Champions League trainingsshirts van Real Madrid zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology. Deze technologie houdt spelers koel en droog. Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingsshirt. Vanaf nu trainen sterren als Ronaldo, James, Bale, Kroos en andere sterren in dit pak. 

Real Madrid trainingsshirts kopen

Het Real Madrid Champions League trainingsshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 49,95. Het shirt is nog niet in kindermaten gelanceerd. Wil je andere Real producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Of laat je Real voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking.

Koop het nieuwe Real Madrid trainingspak in de officiële ADIDAS Real SHOP!

of in deze Real Madrid shop 

of de Real Madrid STORE.

Real Madrid Champions League Trainingsshirt 2016-2017

Real Madrid Champions League Trainingsshirt 2016-2017 2

Real Madrid Champions League Trainingsshirt 2016-2017 3

Real Madrid Champions League Trainingsshirt 2016-2017 4