28 augustus 2015

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2015-2016

Het Real Madrid Champions League trainingsshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd. In dit shirt werken de spelers van Real Madrid de trainingen en warming-up af ter voorbereiding van de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Real Madrid speelt dit seizoen in poule A met Paris Saint Germain, Shaktar Donetsk en Malmö. Waar Manchester United twee speciale trainingsshirts voor het kampioenenbal heeft gelanceerd, hebben Los Blancos en Adidas één Champions League trainingsshirt gelanceerd. Het design van dit nieuwe shirt wordt in dit blog besproken.

Het nieuwe Real Madrid Champions League trainingsshirt is overwegend helder blauw en wordt gekenmerkt door het design van horizontale golven over het shirt. Dit design zagen we eerder terug bij de Champions League trainingsshirts van Manchester United. Verder bevat het shirt een ronde hals en lopen er donekere Adidas strepen over de schouders en mouwen. De onderkant van de mouwen bevat ook een donkere lijn. Hiermee is het design van het shirt geheel in stijl van het nieuwe CL uitshirt van Real Madrid. De linker borst van het shirt bevat het logo van Real Madrid in het blauw/wit en de andere borst bevat het Champions League logo. Op zowel het nieuwe Real Madrid trainingsshirt als het presentatiepak en trainingspak voor de Champions League staat het logo van het toernooi op de rechter borst in plaats van het gebruikelijke logo van Adidas. Het logo van de Duitse kledingsponsor is verplaatst naar de achterkant van het trainingsshirt. Opvallend is dat op dit shirt niet het logo van Fly Emirates staat. Dit is namelijk tegen de regels van de UEFA. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt dat gedragen zal worden door sterren als Ronaldo, Bale, James, Ramos, Isco, Kroos en Kovacevic. Eerder lanceerden Adidas en Real Madrid al een trainingsshirt voor de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2015-2016.

Real Madrid Champions League trainingsshirt kopen

Het nieuwe Real Madrid Champions League trainingsshirt 2015-2016 voor kinderen en volwassenen kan je vanaf nu kopen in de onine Real Madrid shop van Adidas en de online Real Madrid voetbalshop. De prijs van het trainingsshirt in volwassen maten is € 43,- en voor kinderen € 35,-. Check ook meer beschikbare Real Madrid producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Wat vind jij van het nieuwe Real Madrid trainingsshirt? Geef hieronder je mening!

Real -madrid -ucl -trainingsshirt -2015-2016
Real -madrid -champions -league -trainingsshirt -2015-2016