28 augustus 2015

Real Madrid Champions League trainingspak 2015-2016

Het nieuwe Real Madrid Champions League trainingspak voor 2015-2016 is vandaag gelanceerd door Real Madrid en kledingsponsor Adidas, welke al sinds 1998 kledingsponsor is van ''De Koninklijke''. Het nieuwe trainingspak van Real Madrid wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Real Madrid speelt dit seizoen in poule A van de Champions League en speelt tegen Paris Saint Germain, Shakhtar Donetsk en Malmö. Het nieuwste trainingspak werd tegelijkertijd met de andere nieuwe Champions League trainingskleding van de club en het nieuwe 3e shirt officieel gelanceerd door Adidas en de club.

Real Madrid Champions League sweater en trainingsbroek

Het nieuwe Real Madrid trainingspak is geheel in stijl van het nieuwe 3e shirt van 2015-2016. Dit 3e shirt bevat ook de kleuren licht blauw en navy blauw, welke een verwijzing zijn naar de lucht boven het stadion, wanneer de club haar Champions League wedstrijden speelt. Het nieuwe Real Madrid trainingspak bestaat uit een sweater en een trainingsbroek. De sweater van het nieuwe Real Madrid trainingspak is geheel licht blauw met een stijlvolle ronde hals (crew neck) en er lopen navy blauwe Adidas strepen over de schouders en mouwen. Verder staan op de borst van de Real Madrid trainingssweater het logo van de club en het Champions League logo. Op alle Real Madrid UCL trainingskleding staat het logo van het kampioenenbal op de rechter borst en is het logo van Adidas verplaatst naar de achterkant. Het nieuwe Real Madrid pak wordt gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbroek, welke aan de zijkanten twee zakken bevat. De Adidas strepen op deze broek zijn ook licht blauw en verder is het trainingspak ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Bovendien staan de logo's van de CL en Real Madrid op de broek. Een ander kenmerk van de Real Madrid trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten valt en dat deze een rits aan de onderkant van de pijpen bevat, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen heen aan kan doen. Het pak is perfect om in te trainen. Het trainingspak van de Champions League winnaar van 2014 bestaat namelijk voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht, waardoor de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Real Madrid UCL trainingspak, die gedragen wordt door sterren als Ronaldo, James, Bale, Kroos, Ramos en nog veel meer Real Madrid sterren. Eerder lanceerde de club al een wit trainingspak. Check ook het nieuwste Real Madrid presentatiepak!

Real Madrid UCL trainingspak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Real Madrid trainingspak kan je alleen in volwassen maten kopen en alleen in losse onderdelen. De prijs van het Real Madrid trainingssweater is € 65,- en de prijs van de trainingsbroek is € 50,-. Het nieuwste trainingspak kan je vanaf nu kopen in de online Real Madrid shop van Adidas. Directe levering en gratis verzending. Check ook het overzicht met beschikbare Real producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Real -Madrid -UCL-trainingspak -2015-2016

Real -madric -ucl -trainingsbroek -2015-2016